Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #241 dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka beni birazcık tanısa yemezdi zaten, yapamayacağımı bilirdi. Ben onu severken asla karşılık beklemedim, nefret bile etse yanımda kalsın yeterdi. Maalesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şahsen beni istemeyen bir insanın yanımda olmasını istemem. Akif9748 dedi: Anı yaşa. Git gez etrafı yalnız da olsan iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Her gün geziyorum zaten en az 2 saat iyi geliyor evet.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka beni birazcık tanısa yemezdi zaten, yapamayacağımı bilirdi. Ben onu severken asla karşılık beklemedim, nefret bile etse yanımda kalsın yeterdi. Maalesef olmuyor. Genişletmek için tıkla... Şahsen beni istemeyen bir insanın yanımda olmasını istemem. Akif9748 dedi: Anı yaşa. Git gez etrafı yalnız da olsan iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Her gün geziyorum zaten en az 2 saat iyi geliyor evet.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #242 Anunswin dedi: Hocam siz nerede çalışıyorsunuz ya part-time falan mı yoksa direkt iş hayatına mı girdiniz. Genişletmek için tıkla... Siz okuyor musunuz yoksa calisiyor musunuz?
Anunswin dedi: Hocam siz nerede çalışıyorsunuz ya part-time falan mı yoksa direkt iş hayatına mı girdiniz. Genişletmek için tıkla... Siz okuyor musunuz yoksa calisiyor musunuz?
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #243 Anunswin dedi: Şahsen beni istemeyen bir insanın yanımda olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki.
Anunswin dedi: Şahsen beni istemeyen bir insanın yanımda olmasını istemem. Genişletmek için tıkla... Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #244 Mehmet18 dedi: Siz okuyor musunuz yoksa calisiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Part-time iş de arıyorum babama yük olmayayım diye zaten olmuyorumda başından sağıyor ama neyse.
Mehmet18 dedi: Siz okuyor musunuz yoksa calisiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Part-time iş de arıyorum babama yük olmayayım diye zaten olmuyorumda başından sağıyor ama neyse.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #245 dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı hikayeler aşk değil göle maya çalma hikayesidir, tutmayınca fark edersin.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Hocam bazı hikayeler aşk değil göle maya çalma hikayesidir, tutmayınca fark edersin.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #246 dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben beni sevmeyen birine aşık olmuyorum.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Hocam ben beni sevmeyen birine aşık olmuyorum.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #247 dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Mehmet18 dedi: Hocam ben beni sevmeyen birine aşık olmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ya o insanın elinde olan bir şey değil de değer vermiyorsundur.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşka düştükten sonra nasıl gidersin ki. Genişletmek için tıkla... Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Mehmet18 dedi: Hocam ben beni sevmeyen birine aşık olmuyorum. Genişletmek için tıkla... Ya o insanın elinde olan bir şey değil de değer vermiyorsundur.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #248 Anunswin dedi: Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Part-time iş de arıyorum babama yük olmayayım diye zaten olmuyorumda başından sağıyor ama neyse. Genişletmek için tıkla... Üniversitede %100 arkadaşın olur emin ol geçer bu zamanlar kafan dağılır üniversiteye gidince.
Anunswin dedi: Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Part-time iş de arıyorum babama yük olmayayım diye zaten olmuyorumda başından sağıyor ama neyse. Genişletmek için tıkla... Üniversitede %100 arkadaşın olur emin ol geçer bu zamanlar kafan dağılır üniversiteye gidince.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #249 Anunswin dedi: Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka ben o git deyince gidemem. Ne de ona git derim. Gitmemi istiyorsa o gidiyor. Ben bırakıpta gidemiyorum.
Anunswin dedi: Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Genişletmek için tıkla... Kanka ben o git deyince gidemem. Ne de ona git derim. Gitmemi istiyorsa o gidiyor. Ben bırakıpta gidemiyorum.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #250 Anunswin dedi: Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Ya o insanın elinde olan bir şey değil de değer vermiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen.
Anunswin dedi: Bu aşk değil korku filmi olur. İstemediğin biriyle kaldın mı hiç anladığım üzere kalmadın hocam ben kaldım ama çok kötü sevgili olarak düşünme sadece. Ya o insanın elinde olan bir şey değil de değer vermiyorsundur. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen.