Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #251 Mehmet18 dedi: Üniversitede %100 arkadaşın olur emin ol geçer bu zamanlar kafan dağılır üniversiteye gidince. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi.
Mehmet18 dedi: Üniversitede %100 arkadaşın olur emin ol geçer bu zamanlar kafan dağılır üniversiteye gidince. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #252 Mehmet18 dedi: Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen. Genişletmek için tıkla... Aşk değildir o, o zaman. Hoşlanmak diyelim.
Mehmet18 dedi: Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen. Genişletmek için tıkla... Aşk değildir o, o zaman. Hoşlanmak diyelim.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #253 dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ben o git deyince gidemem. Ne de ona git derim. Gitmemi istiyorsa o gidiyor. Ben bırakıpta gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben giderim ya nasıl dediğine bağlı tabii de sonuçta onu seviyorsam üzülmesini istemem kalırsam sinirlenip kendini yıpratabilir belki onu korkutabilirimde.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka ben o git deyince gidemem. Ne de ona git derim. Gitmemi istiyorsa o gidiyor. Ben bırakıpta gidemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben giderim ya nasıl dediğine bağlı tabii de sonuçta onu seviyorsam üzülmesini istemem kalırsam sinirlenip kendini yıpratabilir belki onu korkutabilirimde.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #254 Anunswin dedi: Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen çalış elinde fırsat var geç değil memur olursun cumartesi pazar tatil iş yerinde arkadaşın illaki olur. dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşk değildir O, o zaman. Hoşlanmak diyelim. Genişletmek için tıkla... O zaman ben hiç aşık olmadım.
Anunswin dedi: Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Aynen çalış elinde fırsat var geç değil memur olursun cumartesi pazar tatil iş yerinde arkadaşın illaki olur. dostum_ne_nirvanasi dedi: Aşk değildir O, o zaman. Hoşlanmak diyelim. Genişletmek için tıkla... O zaman ben hiç aşık olmadım.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #255 Anunswin dedi: Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Kanka köyde çalışırken gitmemek için direniyorsun O otun, tozun içinde kalınca zaten deliriyorsun.
Anunswin dedi: Olabilir hocam onu o zaman göreceğiz ama asıl o zamanlar deli gibi çalışmam lazım hem de delirmiş gibi. Genişletmek için tıkla... Kanka köyde çalışırken gitmemek için direniyorsun O otun, tozun içinde kalınca zaten deliriyorsun.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #256 Mehmet18 dedi: Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Mehmet18 dedi: Aynen çalış elinde fırsat var geç değil memur olursun cumartesi pazar tatil iş yerinde arkadaşın illaki olur. O zaman ben hiç aşık olmadım. Genişletmek için tıkla... Memur olmak istemiyorum. İş adamı olmak istiyorum. Hocam aşık olduğunun farkında olma durumu sonradan belli oluyor boş verin zaten güzel bir şey değil.
Mehmet18 dedi: Hocam vallaha olmuyorum elimde aşık olur gibi oluyorum baktım pas vermiyor benim de geçiyor hemen. Genişletmek için tıkla... En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Mehmet18 dedi: Aynen çalış elinde fırsat var geç değil memur olursun cumartesi pazar tatil iş yerinde arkadaşın illaki olur. O zaman ben hiç aşık olmadım. Genişletmek için tıkla... Memur olmak istemiyorum. İş adamı olmak istiyorum. Hocam aşık olduğunun farkında olma durumu sonradan belli oluyor boş verin zaten güzel bir şey değil.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #257 Anunswin dedi: En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Genişletmek için tıkla... Ama okuldayken iyiydi benim 10 numara arkadaş ortamı vardı keşke okusaydım ben tam bir malım.
Anunswin dedi: En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Genişletmek için tıkla... Ama okuldayken iyiydi benim 10 numara arkadaş ortamı vardı keşke okusaydım ben tam bir malım.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #258 Anunswin dedi: En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Memur olmak istemiyorum. İş adamı olmak istiyorum. Hocam aşık olduğunun farkında olma durumu sonradan belli oluyor boş verin zaten güzel bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bana bakıcılık yapacan demi abi? Paralarını yerim ha.
Anunswin dedi: En iyisi hocam böyle devam edin. Tam gaz. Memur olmak istemiyorum. İş adamı olmak istiyorum. Hocam aşık olduğunun farkında olma durumu sonradan belli oluyor boş verin zaten güzel bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bana bakıcılık yapacan demi abi? Paralarını yerim ha.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #259 dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka köyde çalışırken gitmemek için direniyorsun o otun, tozun içinde kalınca zaten deliriyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam tam anlamadım.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Kanka köyde çalışırken gitmemek için direniyorsun o otun, tozun içinde kalınca zaten deliriyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam tam anlamadım.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #260 Anunswin dedi: Nasıl yani hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende anlamadım. Anunswin dedi: Nasıl yani hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede oturuyorsunuz siz.
Anunswin dedi: Nasıl yani hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Vallahi bende anlamadım. Anunswin dedi: Nasıl yani hocam tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam nerede oturuyorsunuz siz.