M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #271 Anunswin dedi: Çankırılı mısınız hocam: ) Genişletmek için tıkla... Aynen kanka. Anunswin dedi: Ben aşktan değil ya benim ailem olmazmış bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... Niye olmasın kanka ailen.
Anunswin dedi: Çankırılı mısınız hocam: ) Genişletmek için tıkla... Aynen kanka. Anunswin dedi: Ben aşktan değil ya benim ailem olmazmış bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... Niye olmasın kanka ailen.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #272 Anunswin dedi: Ben aşktan değil ya benim ailem olmazmış bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... Anne baban da mı sıkıntı var kanka? Hem biz varız. Deme öyle çarparım he
Anunswin dedi: Ben aşktan değil ya benim ailem olmazmış bunu anladım ben. Genişletmek için tıkla... Anne baban da mı sıkıntı var kanka? Hem biz varız. Deme öyle çarparım he
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #273 Mehmet18 dedi: Aynen kanka. Genişletmek için tıkla... Bende gölbaşılıyım.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #274 Anunswin dedi: Bende gölbaşılıyım. Genişletmek için tıkla... Gölbaşı nerede peki.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #275 dostum_ne_nirvanasi dedi: Anne baban da mı sıkıntı var kanka? Hem biz varız. Deme öyle çarparım he Genişletmek için tıkla... Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani.
dostum_ne_nirvanasi dedi: Anne baban da mı sıkıntı var kanka? Hem biz varız. Deme öyle çarparım he Genişletmek için tıkla... Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 28 Ekim 2021 #276 dostum_ne_nirvanasi dedi: @ırmakovski ilaç gibi geliyor beğeniler. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O kadar etiketledim bende hocam
dostum_ne_nirvanasi dedi: @ırmakovski ilaç gibi geliyor beğeniler. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... O kadar etiketledim bende hocam
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 28 Ekim 2021 #277 Mehmet18 dedi: Gölbaşı nerede peki. Genişletmek için tıkla... Bala ile Haymana'nın arasında.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #278 Anunswin dedi: Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi. Anunswin dedi: Bala ile Haymana'nın arasında. Genişletmek için tıkla... Çankırı damı orasi.
Anunswin dedi: Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan konuşma kanka bulunur kendine göre birisi. Anunswin dedi: Bala ile Haymana'nın arasında. Genişletmek için tıkla... Çankırı damı orasi.
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 28 Ekim 2021 #279 Arkadaşlarla buluşunca veya bilgisayar başındayken başka türlü mutsuzum.
dostum_ne_nirvanasi Picopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 229 Çözümler 4 Yer yerin en dibi. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #280 Anunswin dedi: Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var.
Anunswin dedi: Yok ya beni kimse ben olduğum için sevmez kimse kara gözüme kara saçıma aşık olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Sanki biz çok iyiyiz kanka ya. Takılıyoruz öyle, yalan dünya yaşayıp gideceğiz. Aşk yoksa dostluk var.