Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 27 Ekim 2021 #21 DMWM dedi: Bazen kendimi şey yapmayı bile düşünüyorum şu gemcecik yaşımda. Genişletmek için tıkla... Bazen mi 1 yıldır bunu düşünüyorum hem de çok fazla çoğu zaman gözüme uyku girmemesinin nedeni de bu.
DMWM dedi: Bazen kendimi şey yapmayı bile düşünüyorum şu gemcecik yaşımda. Genişletmek için tıkla... Bazen mi 1 yıldır bunu düşünüyorum hem de çok fazla çoğu zaman gözüme uyku girmemesinin nedeni de bu.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #22 Anunswin dedi: Arkadaşlar nasıl mutlu oluyorsunuz? Gerçekten o kadar moralsizim ki son 3, 4 aydır Nirvana oldu 3, 4 kilo verdim uyku düzenim mahvoldu çok fazla duygusal iniş çıkışlar yaşıyorum nasıl mutlu olabilirim? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 veya Genshin Impact oynayarak.
Anunswin dedi: Arkadaşlar nasıl mutlu oluyorsunuz? Gerçekten o kadar moralsizim ki son 3, 4 aydır Nirvana oldu 3, 4 kilo verdim uyku düzenim mahvoldu çok fazla duygusal iniş çıkışlar yaşıyorum nasıl mutlu olabilirim? Genişletmek için tıkla... Far Cry 3 veya Genshin Impact oynayarak.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #23 Anunswin dedi: Bazen mi 1 yıldır bunu düşünüyorum hem de çok fazla çoğu zaman gözüme uyku girmemesinin nedeni de bu. Genişletmek için tıkla... Of benim tek sıkıntım ülkenin şu hali ve yanlızlık.
Anunswin dedi: Bazen mi 1 yıldır bunu düşünüyorum hem de çok fazla çoğu zaman gözüme uyku girmemesinin nedeni de bu. Genişletmek için tıkla... Of benim tek sıkıntım ülkenin şu hali ve yanlızlık.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #24 Mehmet18 dedi: Artık vallaha bende intiharı düşünüyorum o derece bunaldım mutlu olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Değmiyor ki kör bir kurşun.
Mehmet18 dedi: Artık vallaha bende intiharı düşünüyorum o derece bunaldım mutlu olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Değmiyor ki kör bir kurşun.
Anunswin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 27 Ekim 2021 #25 Arkadaşlar ben ciddi ciddi tutamıyorum kendimi bazen elim ayağım titriyor odaklanamıyorum yaptığım işe.
Arkadaşlar ben ciddi ciddi tutamıyorum kendimi bazen elim ayağım titriyor odaklanamıyorum yaptığım işe.
ghostrtr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.145 Çözümler 3 27 Ekim 2021 #26 Biraz garip ama Yanında eski anılarda güzel gider. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biraz garip ama Yanında eski anılarda güzel gider. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 27 Ekim 2021 #27 ırmakovski dedi: Bu Türkiye, gençleri ne hale getirdi. Genişletmek için tıkla... Türkiye değil Türkiye'nin başına gelen ve tek derdi kendi cebini doldurmak olan siyasetçiler bizi bu hale getirdi.
ırmakovski dedi: Bu Türkiye, gençleri ne hale getirdi. Genişletmek için tıkla... Türkiye değil Türkiye'nin başına gelen ve tek derdi kendi cebini doldurmak olan siyasetçiler bizi bu hale getirdi.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #28 Yarın eve dönerken bana araba çarpsa üzüldüğüm tek şey ailemin hali olurdu.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #29 DMWM dedi: Of benim tek sıkıntım ülkenin şu hali ve yanlızlık. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok.
DMWM dedi: Of benim tek sıkıntım ülkenin şu hali ve yanlızlık. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok.
The Shorekeeper Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 7.742 Makaleler 22 Çözümler 279 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323 İşlemci: i5-10300H Ekran kartı: GTX 1650 RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ekim 2021 #30 Olamıyorum.