Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 27 Ekim 2021 #31 DMWM dedi: Yarın eve dönerken bana araba çarpsa üzüldüğüm tek şey ailemin hali olurdu. Genişletmek için tıkla... O iyiymiş benim tam olarak bir ailem bile yok.
DMWM dedi: Yarın eve dönerken bana araba çarpsa üzüldüğüm tek şey ailemin hali olurdu. Genişletmek için tıkla... O iyiymiş benim tam olarak bir ailem bile yok.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #32 Mehmet18 dedi: Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... 1 insan 1 insana yeterdi bence ama o da olmayınca?
Mehmet18 dedi: Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... 1 insan 1 insana yeterdi bence ama o da olmayınca?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 27 Ekim 2021 #33 Ben 4 yaşındayken olan olaydan sonra mutlu olmadım hiçbir zaman. Bu sebeple cevap veremiyorum bu soruya.
Ben 4 yaşındayken olan olaydan sonra mutlu olmadım hiçbir zaman. Bu sebeple cevap veremiyorum bu soruya.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ekim 2021 #34 Beklenti sahibi olmayarak ve kesin planlar yapmayarak. 1- Planlarınız gerçekleşmediğinde, 2- Beklentiniz çok yüksek olduğunda Daima olmasa da, genellikle üzülürsünüz.
Beklenti sahibi olmayarak ve kesin planlar yapmayarak. 1- Planlarınız gerçekleşmediğinde, 2- Beklentiniz çok yüksek olduğunda Daima olmasa da, genellikle üzülürsünüz.
DMWM Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 27 Ekim 2021 #35 Anunswin dedi: O iyiymiş benim tam olarak bir ailem bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bitmişsiniz.
Anunswin dedi: O iyiymiş benim tam olarak bir ailem bile yok. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bitmişsiniz.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 27 Ekim 2021 #36 Elan Morin Tedronai dedi: Ben 4 yaşındayken olan olaydan sonra mutlu olmadım hiçbir zaman. Bu sebeple cevap veremiyorum bu soruya. Genişletmek için tıkla... Tacize mi uğradın?
Elan Morin Tedronai dedi: Ben 4 yaşındayken olan olaydan sonra mutlu olmadım hiçbir zaman. Bu sebeple cevap veremiyorum bu soruya. Genişletmek için tıkla... Tacize mi uğradın?
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #37 Mehmet18 dedi: Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yanlızlığı seven sadece ben miyim? Yoksa bendemi bir sorun var?
Mehmet18 dedi: Aynen hocam yalnızlık kadar kötü bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yanlızlığı seven sadece ben miyim? Yoksa bendemi bir sorun var?
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #38 Kaanflix izleyerek.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 27 Ekim 2021 #39 DMWM dedi: Hocam siz bitmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim annem yok babam da sorumsuzun teki. Eskiden annem varken hep onunla konuşurdum çok iyi gelirdi.
DMWM dedi: Hocam siz bitmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim annem yok babam da sorumsuzun teki. Eskiden annem varken hep onunla konuşurdum çok iyi gelirdi.
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2021 #40 Koishi Komeiji dedi: Yanlızlığı seven sadece ben miyim? Yoksa bendemi bir sorun var? Genişletmek için tıkla... Sevebilirsin, kişiden kişiye değişir.
Koishi Komeiji dedi: Yanlızlığı seven sadece ben miyim? Yoksa bendemi bir sorun var? Genişletmek için tıkla... Sevebilirsin, kişiden kişiye değişir.