Python Nasıl öğrenilir?

Daha fazla  
Ben Bilişim Teknolojileri mezunuyum. Lise hayatım, bilişim öğrenme yönünden hiç iyi değildi. Bizim öğretmenler hiçbir zaman ders falan işlemedi, işlediyse de yarım yamalak işlediler. Sınıftaki öğrencilerin niyeti, biraz da olsa bir şey öğrenmek falan da değildi. Python'u nasıl daha iyi öğrenebilirim? Tavsiyeler verirseniz çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

YouTube üzerinden Online derslere bakabilirsin ya da bulunduğun şehirdeki kursları araştırabilirsin. Yine internetten onlinde dersleri paralı olarak satanlar var ücreti uygun gelen olursa onları alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video çok işime yaradı hocam bir bakın.

Para vermek istemiyorsan YouTube'de bir sürü video var. Biraz daha uzun sürüyor ama Udemy kursları kadar etkili oluyor. Zaten bir yerden sonra kursu bırakıyorsun kod yazarken öğrenmeye başlıyorsun. 4 senelik bir yazılı kaynak var eski fakat başlangıç için çok iyidir, Python'un tüm temellerini barındırır:
Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
Böyle bir videolu anlatım var İngilizce fakat altyazısı da var. Orta düzey Python biliyorum bu adam Class'lara kadar öğretiyor yani bundan öğrenirsen ilerde işin daha kolaylaşır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben Python'u öğrendiğimde 3-4 sene önceydi ve yazılı kaynak yeni çıkmıştı. Şu an eskidi ama hala başlangıç için çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…