C# Nasıl öğrenilir?

C# nasıl iyi öğrenebilirim? Zor. Ben meslek lisesine gidiyorum bu sene 10 saat programlama ve 3 saat robotik kodlama dersimiz olacak. Hoca yazın bir C# bakın demişti.
Temel düzeyde Python biliyorum. Kendimi bu alanda nasıl geliştirebilirim bu 30 gün içerisinde ve uzun vadede.
Meslek Lisesinde oldugun icin cok woow bir programlama ogretmeyecekler. YouTube'dan Murat Yucedag'in egitimlerine bak elin zihnin alissin zaten dersler inanilmaz kolay ogretmen ogretiyor aynisini ezberleyip sinavda yaziyorsun 100 ile geciyorsun. Evvelinde ogrenmenin ne tur faydasi olabilir? Ogretmen mesela soru sorar tak diye cevap verirsin ogretmeninin gozune girersin cunku hicbir kimse arastirmayacak bu tur konulari, bu da sana sozlu olarak donus yapabilir.

Eger uzun vadede Yazilim planlaman varsa sunu sormak istiyorum Ingilizcen nasil? Muhtemelen berbat. Ilk once Ingilizce ogrenmelisin sonra bitwise hocamizin attigi Microsoft Learn linklerinden adam akilli Ingilizce terminolojileriyle ogrenip kucuk projelere baslayip bol bol pratik yaparsin.

Yuksek ihtimalle 2. paragrafta soyledigim hicbir seyi yapmayacaksin nereden bildigimi sorma ben de Meslek Lisesi mezunuyum.

C# nasıl iyi öğrenebilirim? Zor. Ben meslek lisesine gidiyorum bu sene 10 saat programlama ve 3 saat robotik kodlama dersimiz olacak. Hoca yazın bir C# bakın demişti.
Temel düzeyde Python biliyorum. Kendimi bu alanda nasıl geliştirebilirim bu 30 gün içerisinde ve uzun vadede.
Aynı süreçten geçtim zamanında. C# mükemmel bir dil, bir sürü alanda kullanılıyor. Sizde .NET Nesne Tabanlı Programlama görüceksiniz.
Tüm sene göreceğiniz herşey adım adım burada;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Meslek Lisesinde oldugun icin cok woow bir programlama ogretmeyecekler. YouTube'dan Murat Yucedag'in egitimlerine bak elin zihnin alissin zaten dersler inanilmaz kolay ogretmen ogretiyor aynisini ezberleyip sinavda yaziyorsun 100 ile geciyorsun. Evvelinde ogrenmenin ne tur faydasi olabilir? Ogretmen mesela soru sorar tak diye cevap verirsin ogretmeninin gozune girersin cunku hicbir kimse arastirmayacak bu tur konulari, bu da sana sozlu olarak donus yapabilir.

Eger uzun vadede Yazilim planlaman varsa sunu sormak istiyorum Ingilizcen nasil? Muhtemelen berbat. Ilk once Ingilizce ogrenmelisin sonra bitwise hocamizin attigi Microsoft Learn linklerinden adam akilli Ingilizce terminolojileriyle ogrenip kucuk projelere baslayip bol bol pratik yaparsin.

Yuksek ihtimalle 2. paragrafta soyledigim hicbir seyi yapmayacaksin nereden bildigimi sorma ben de Meslek Lisesi mezunuyum.
Aslında liseden liseye değişebiliyor. Şahsen ben Türkiyenin en iyisine gittiğimi düşünüyorum, LGS 430 küsür istiyordu. Saf yazılım ve bilişim üzerineydik, MEB ve diğer kuruluşların yarışmalarına şehir dışına sık sık giderdik ve ders programımız da diğer okullara göre daha yoğundu. Flutter, Adobe PS, AE, AN, C# Backend ve Fullstack Web bunları bir sene içerisinde her detayıyla projeler de çıkartarak görmüştük. PHP Laravel SQL vs. de yine tam detaylı şekilde öğretiliyordu.

Merhaba Udemy üzerinden bir kurs aldım ve orta düzey öğrendim. Artık profesyonelliğe geçeceğim. Bende öğrenciyim. Aynı zamanda Udemy'den öğrendiğim dersleri YouTube'a içerik yükleyeceğim ücretsiz olarak her şey dahil. İsterseniz beraber öğrenelim :)

Çanak.

Bizde de öyle olacak sanırım Çanakkale tacettin aslan meslek lisesi.

Ben video paylaştım tabii giriş kısmı. Kafana yatarsa hem bana destek olursun hem de beraber öğreniriz :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı