cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 27 Mart 2025 #21 @Silinen üye aaa bakın ne çıktı karşıma: Sıfırdan Python eğitim serisi - Ders 1 Sorularınız varsa özelden veya konu altından sorabilirsiniz. www.technopat.net
@Silinen üye aaa bakın ne çıktı karşıma: Sıfırdan Python eğitim serisi - Ders 1 Sorularınız varsa özelden veya konu altından sorabilirsiniz. www.technopat.net
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.622 Çözümler 9 28 Mart 2025 #22 cafyon dedi: @Silinen üye aaa bakın ne çıktı karşıma: Sıfırdan Python eğitim serisi - Ders 1 Sorularınız varsa özelden veya konu altından sorabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Visual Studio Code yeterli mi Python için yoksa Python da indirmelimiyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2025
cafyon dedi: @Silinen üye aaa bakın ne çıktı karşıma: Sıfırdan Python eğitim serisi - Ders 1 Sorularınız varsa özelden veya konu altından sorabilirsiniz. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Visual Studio Code yeterli mi Python için yoksa Python da indirmelimiyim?
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Yer Türkiye 28 Mart 2025 #23 Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri Python Programlama Dili için Türkçe Kaynak python-istihza.yazbel.com
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 29 Mart 2025 #24 Silinen üye dedi: Teşekkür ederim hocam. Visual Studio Code yeterli mi Python için yoksa Python da indirmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Eee bunu bilenlere sorun ama... Python, bir derlenebilen dil değil. Java gibi bir runtime yahut SDK ister. Bir Framework gerekli yani. Python altyapısı önce işletim sistemine yüklenmeli. Onun yanında bir çok yan araç da var.
Silinen üye dedi: Teşekkür ederim hocam. Visual Studio Code yeterli mi Python için yoksa Python da indirmelimiyim? Genişletmek için tıkla... Eee bunu bilenlere sorun ama... Python, bir derlenebilen dil değil. Java gibi bir runtime yahut SDK ister. Bir Framework gerekli yani. Python altyapısı önce işletim sistemine yüklenmeli. Onun yanında bir çok yan araç da var.