Nasıl örümcek beslenir?

Yok tek örümcek besleyecekseniz maliyetli olmaz. Eğer bakabilirsiniz tarantula da alabilirsiniz yasal değil ama internette bile satışa çıkarıyorlar.

Dostum tarantula vs. yasaklandı diye biliyorum. Egzotik hayvanlar yasaklandı diye Tuğkan da bakmıyor artık. Sadece eski hayvanları var.

Ama illa böcek besleyeceksen, karınca kolonisi kurabilirsin. Bunun için uçuş mevsiminde 1 tane kraliçe bulman gerek.

Canlı yem şart değil tarantula için. Herhangi bir et parçasını yer.
Öylede olmaz hocam canlı yem yemeleri gerek,zaten canlı yem alamazlarsa bakılmaması gerek.

Bazı egzotik hayvanları çip vs takılarak yasal olabiliyor, fat tail gecko gibi,karınca kolonisi kurabilir, fakat cinsi messor değilse gene canlı yem lazım.

Öylede olmaz hocam canlı yem yemeleri gerek, zaten canlı yem alamazlarsa bakılmaması gerek.

Ben 3 senedir kıymayla besliyorum bir zararını görmedim. Hayvanın ömrü 5 sene zaten. Vahşi bir hayvan alınıp küçük bir kutuya kapatılıyor ve hayatının geri kalanını orada geçiriyor. Yemeğini nasıl yediğinin pek bir önemi yok bence.

Hocam eskiden ben karıncalara meraklıyken birçok forumda tarantulalar hakkında bilgi gördüm.
Genelde un kurdu,morio kurdu,buffalo kurdu,bazı hamam böceği türleri ile beslerler doğadaki gibi.Karışık yemlerle beslemek daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…