Nasıl oyun animasyonları yaparım?

282844

Hectopat
Alttaki videoda ki gibi animasyonlar yapmak istiyorum, nasıl yaparım? Uygulaması var mıdır? Sfm'den denedim olmadı.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yok mu yardım edecek

Bunun gibi 3D animasyonlar yapmak istiyorsanız, profesyonel programlar gerekiyor. Ve bunlar hem paralı, hem de o konuda başarılı olmayı gerektiriyor. Bunun için YouTube veya herhangi bir site/kurstan eğitim alıp başlayabilirsin.

Son düzenleme:
Uygulamayı almasında sıkıntı yok. 3D animasyon deneyimim var. Nasıl bir eğitim alacağım ne adı altında? Kullanılacak uygulama ne?

Direkt buradan başlayamazsın. Fakat yunus emre gündüz kanalına bakabilirsin. Genel olarak resimleri üst üste koyarak ya da basit animasyonlarla içerik üretiyor. Belki yardımı dokunur.

O şekilde işlemiyor. Bu bir oyun değil animasyon. Blender gibi programlar dan yapabilirsin. Ama 5 dakika da olmuyor bu işler. Aylarını yıllarını vermek zorundasın. Bu arada video da ki arkadaş yani Hyper Call of Duty Modern Warfare 2019'un animasyonlarını yaptı. Yani biraz da tutku ve istek gerekli.

Konuya fransızım ama bana Unity 3D gibi geldi bilen biri varsa aydınlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…