16 yaşındayım yaklaşık 12 13 yaşımdan beri Dijital alanda programlar uğraşıyorum grafik tasarım edit kurgu işleri animasyon vb. Kendimi geliştiriyorum Ve bir zamandan sonra internetten kazanmaya başladım ancak Şu şekilde diyeyim. Yani uzun bir süre uğraşmıştım sonrasında Bağlantılarım olduğu için Etkileşim aldım müşteri aldım yayıncı youtuberlerle çalıştım. Halende aktif yapıyorum. Şimdi şöyle birşey diyebilirim Kripto vb. konularına aile hesabı tc kimliği ile girebilirsin Zaten elinde Büyük miktarda bir para olmadığı için hack dolandırıcılık gibi bir şey olmaz. Milyonlarca insan var zaten bende gireceğim o işe.
İnternetten kazanmak istiyorsan yani Kendine papara hesabı yada ininal Papara daha iyidir tabi kullanım olarak. Açtıramıyorsan yani internet üstünde sanal kart olarak kullanabilirsin içine başka ziraat vb. gibi kartlardan para aktarabilirsin.
Onun dışında bir işe girebilirsin bu kafe esnafların yanına eleman arayışı vb. varsa Git çalış bi kaç gün 3 hafta boşsun Kendinde kazanabilirsin her gün çalış demiyorum tabiki, ara sıra girip çalışırsın ortalam zaten günlük şu imkanlarda 100 150 tl bir para verirler yada bilemiyorum Daha azdır kendim fırın işi yapıyordum yazın. Günlüğü çırak olarak girdiğimde babamın yanında 100 200 tl 10 saat çalıştığın için veriyorlardı. Okadar un toz sıcağın içinde molada olmuyordu 4 gün çalıştım 300 tl verip gönderdiler :/. Fırın işide kolay değil.
O şekilde yani hocam.