Nasıl para kazanabilirim?

Makaleler
1
Yer
Times Square
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim :)
Biliyoruz ki emek olmadan para olmaz Steam'de istediğim birkaç oyun var alabilmek için para lazım. Freelancer'lık falan düşündüm bilgisayardan metin çevirmek vb. şeyler yapmak gibi. Öneriniz ne olabilir? 16 yaşındayım ingilizcem B1-B2 arası.

Son düzenleme:
Kodlama, tasarım ya da yabancı dil anlamında iyiysen o alanlarda iş bulabilirsin diye düşünüyorum.

Hocam kısa vadede para lazımsa freelancer önermem. Bir grafik tasarımcı olarak diyorum ilk 2 ay kesat geçer. Bir yerde çıraklık yarı zamanlı bir iş bakın derim. Günlük işler bile vardı broşür dağıtma gibi gibi. Daha iyi olur sizin için.

Babamın dükkanına gidebilirim ama 15 tatilde. O zamana kadar indirim bitiyor. Ne yapacağımı bilemedim.

Babamın dükkanına gidebilirim ama 15 tatilde. O zamana kadar indirim bitiyor. Ne yapacağımı bilemedim.
İngilizceniz iyi ise Freelancer sitelerindeki yabancı dil ilanlarına bakın. Çoğunlukla blog, makale ve kitap çevirmenliği görürsünüz. Öyle Lord of the Rings gibi bir şey görürseniz yanaşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…