Nasıl para kazanabilirim?

Makaleler
1
Öncelikle herkese merhaba. Eski laptobumla oyun oynayamıyorum, oynasam bile 2-3 eski oyunlardan. Onlar bile kasabiliyor. Sizden tek isteğim nasıl para kazanırım? Para kazanabileceğim yerler varsa lütfen önerin. Öğrenciyim bir de. Sistem toplamak istiyorum ama bütçem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğrenciysen bence bilgisayar almak lüks. Şöyle, bilgisayar alacağına hayat koşullarını geliştirmek daha iyi olur bence.
İşe girmek dışında pek kolayı yok.
Notların iyiyse PYBS sınavına gir. Yaşını belirt ayrıca.

Berberin yanına çıraklığa girsen günlük 10TL'den haftalık 60 TL iyi aslında da okul varken zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Becerin varsa bir kafe veya lokantada komilik yap.

Ben üniversiteye geçince geçen sene yemedim içmedim bursu biriktirdim başka şehirde okumama rağmen. Geçen ay imzamdaki sistemi topladım. Demem o ki ortaokul veya lisedeysen bursuluk sınavlarına gir. Derneklere burs başvurusu yap. Yazın da garsonluk vs. işlere girebilirsin. Ya da sınıfın fotokopi parasını Arsenal'e bas.

Biraz sabredin umuyorum ki en yakın zamanda Stadia tarzı mecralar Türkiye'ye gelecek. Sabretmeyip onbinleri sisteme dökenlerin pişman olacağı yakındır. Ters köşe yapıp oyunları pahallı yaparsa onu bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…