Öncelikle herkese merhaba. Eski laptobumla oyun oynayamıyorum, oynasam bile 2-3 eski oyunlardan. Onlar bile kasabiliyor. Sizden tek isteğim nasıl para kazanırım? Para kazanabileceğim yerler varsa lütfen önerin. Öğrenciyim bir de. Sistem toplamak istiyorum ama bütçem yok.
Öğrenciysen bence bilgisayar almak lüks. Şöyle, bilgisayar alacağına hayat koşullarını geliştirmek daha iyi olur bence.
İşe girmek dışında pek kolayı yok.
Notların iyiyse PYBS sınavına gir. Yaşını belirt ayrıca.
İşe girmek 40 yıl düşününce akla gelecek bir şey değil. Berber, çiçekçi gibi yerlerde çıraklık yapabilirsin. Ben ilkokul ve lisedeyken alüminyum doğrama, klasör, çiçekçi ve lokantada çalıştım.
İşe girmek 40 yıl düşününce akla gelecek bir şey değil. Berber, çiçekçi gibi yerlerde çıraklık yapabilirsin. Ben ilkokul ve lisedeyken alüminyum doğrama, klasör, çiçekçi ve lokantada çalıştım.
Öncelikle herkese merhaba. Eski laptobumla oyun oynayamıyorum, oynasam bile 2-3 eski oyunlardan. Onlar bile kasabiliyor. Sizden tek isteğim nasıl para kazanırım? Para kazanabileceğim yerler varsa lütfen önerin. Öğrenciyim bir de. Sistem toplamak istiyorum ama bütçem yok.
Ben üniversiteye geçince geçen sene yemedim içmedim bursu biriktirdim başka şehirde okumama rağmen. Geçen ay imzamdaki sistemi topladım. Demem o ki ortaokul veya lisedeysen bursuluk sınavlarına gir. Derneklere burs başvurusu yap. Yazın da garsonluk vs. işlere girebilirsin. Ya da sınıfın fotokopi parasını Arsenal'e bas.
Biraz sabredin umuyorum ki en yakın zamanda Stadia tarzı mecralar Türkiye'ye gelecek. Sabretmeyip onbinleri sisteme dökenlerin pişman olacağı yakındır. Ters köşe yapıp oyunları pahallı yaparsa onu bilmem.