Nasıl port yönlendirme yapabilirim?

speed2.exe

Femtopat
Wi-Fi port yönlendirme ve açma ikisinin aynı olduğunu düşünüyorum. Portlarım kapalı olduğundan NFS Underground Online giremiyorum. Firewall problem hatası alıyorum. Portların açık olmasını gerektiren birçok Online oyun ve program var. Ayrıca internette ne söyledilerse WAN arayüzünde MYISP_ATM ayarını bulamadım. TTNET ZyXEL kullanıyorum. Ayarları veriyorum, statik IP ile darkcomet vb. peki port yönlendirme / açma işlemini nasıl yapabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Yanlışım varsa düzeltirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yerel ip adresini bulman gerek. CMD'yi açıp oraya ipconfig yazdığında çıkan ipv4 adresine bakacaksın. 192.168.1.35 gibi bir şey olması gerek. O senin yerel ip adresin.
Sunucu ip adresi kısmına onu yazacaksın. Diğer portlara açacağın portu ya da port aralığını yazacaksın. Örneğin 5000 ve 5500 arası tüm portları açacaksan başlangıç 5000 bitiş 5500 yazacaksın. Hizmet adına nfs yazabilirsin. WAN Arayüzünden internet_dsl'i seçmelisin. Öbür türlü iptv için port açacaktır. Son olarak yukarıdan aktifi işaretlemeyi unutma.

Kardeşim merhaba ben başlangıç tetiklemeye 3658 bitiş port 3659 çeviri başlangıç 3658 çeviri bitiş e 3659 yazdım diğer dediklerini de yaptım olacak mı bunları yazınca? NFS'u 3658 ve 3659 istiyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…