xfloger Femtopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Merhaba tam olarak sormak istediğim böyle nasıl rahat kafada olabiliriz? Her soruna kafayı takmamak gibi falan.
Merhaba tam olarak sormak istediğim böyle nasıl rahat kafada olabiliriz? Her soruna kafayı takmamak gibi falan.
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 5 Aralık 2022 #2 Hayatınızda belli bir şeyler yaşadıktan sonra o seviyeye ulaşırsınız yani kısaca tecrübe gerekiyor bana göre.
Hayatınızda belli bir şeyler yaşadıktan sonra o seviyeye ulaşırsınız yani kısaca tecrübe gerekiyor bana göre.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 5 Aralık 2022 #3 Ne üniversite sınavını taktım, ne de etrafımda ki insanların sözlerini kafama taktım, dertsiz tasasız 18 yılın ardından, YKS girdi de gamsız yaşamanın acısını o zaman anladım. Rahatlık güzeldir ama fazla da rahat olunmamalı.
Ne üniversite sınavını taktım, ne de etrafımda ki insanların sözlerini kafama taktım, dertsiz tasasız 18 yılın ardından, YKS girdi de gamsız yaşamanın acısını o zaman anladım. Rahatlık güzeldir ama fazla da rahat olunmamalı.