Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim.
Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim.
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 5 Ocak 2024 #2 Oyun arka planda açık kalsa ama normal internette takılsanız. Onu denediniz mi? Kart için falan mı bu?
Oyun arka planda açık kalsa ama normal internette takılsanız. Onu denediniz mi? Kart için falan mı bu?
Ryder Wilson T Hectopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 226 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 FloridaJoker dedi: Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... AFK bırak.
FloridaJoker dedi: Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... AFK bırak.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Ocak 2024 #4 FloridaJoker dedi: Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oyunları en düşük çözünürlükte, simge durumuna düşürüp açık bırak sen kendi işine bak. Saat kasmış olursun. Ne gerek varsa artık.
FloridaJoker dedi: Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim. Genişletmek için tıkla... Aynı anda oyunları en düşük çözünürlükte, simge durumuna düşürüp açık bırak sen kendi işine bak. Saat kasmış olursun. Ne gerek varsa artık.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 Ellie7091 dedi: Oyun arka planda açık kalsa ama normal internette takılsanız. Onu denediniz mi? Kart için falan mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu açmadan.
Ellie7091 dedi: Oyun arka planda açık kalsa ama normal internette takılsanız. Onu denediniz mi? Kart için falan mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu açmadan.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Ocak 2024 #6 FloridaJoker dedi: Hayır oyunu açmadan. Genişletmek için tıkla... Ban riski falan olmadan yolu bu. Oyunu açmadan programlarla yapılıyor ama ban konusunda garantisini veremez kimse.
FloridaJoker dedi: Hayır oyunu açmadan. Genişletmek için tıkla... Ban riski falan olmadan yolu bu. Oyunu açmadan programlarla yapılıyor ama ban konusunda garantisini veremez kimse.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #7 spriggan dedi: Ban riski falan olmadan yolu bu. Oyunu açmadan programlarla yapılıyor ama ban konusunda garantisini veremez kimse. Genişletmek için tıkla... Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı?
spriggan dedi: Ban riski falan olmadan yolu bu. Oyunu açmadan programlarla yapılıyor ama ban konusunda garantisini veremez kimse. Genişletmek için tıkla... Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Ocak 2024 #8 FloridaJoker dedi: Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Dedim ya programlar var ban riski konusunda bir şey diyemez kimse. Steam bir gün kafasına eser ve banlıyorum derse kim ne karışabilir ki?
FloridaJoker dedi: Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Dedim ya programlar var ban riski konusunda bir şey diyemez kimse. Steam bir gün kafasına eser ve banlıyorum derse kim ne karışabilir ki?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 5 Ocak 2024 #9 FloridaJoker dedi: Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kart düşürme programları kullanın. Ban yemezsiniz merak etmeyin.
FloridaJoker dedi: Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kart düşürme programları kullanın. Ban yemezsiniz merak etmeyin.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #10 Steam Achievement Manager adlı uygulama ile başarımlı ve başarımsız oyunların saatini kastırabilirsin.
Steam Achievement Manager adlı uygulama ile başarımlı ve başarımsız oyunların saatini kastırabilirsin.