Steam Nasıl saat kasılır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim.

Oyun arka planda açık kalsa ama normal internette takılsanız. Onu denediniz mi? Kart için falan mı bu?

Arkadaşlar Steam'de nasıl saat kasabilirim ban riski olmadan? İnternette birkaç şey gördüm ama tam emin olamadım. Burada da konu açayım dedim.
Aynı anda oyunları en düşük çözünürlükte, simge durumuna düşürüp açık bırak sen kendi işine bak. Saat kasmış olursun. Ne gerek varsa artık.

Ban riski falan olmadan yolu bu. Oyunu açmadan programlarla yapılıyor ama ban konusunda garantisini veremez kimse.
Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı?

Valve oyunlarında kullanmayacağım ki. Ban riski olmadan bir yolu var mı?
Dedim ya programlar var ban riski konusunda bir şey diyemez kimse. Steam bir gün kafasına eser ve banlıyorum derse kim ne karışabilir ki?

Steam Achievement Manager adlı uygulama ile başarımlı ve başarımsız oyunların saatini kastırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…