artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.243 Çözümler 47 5 Ocak 2024 #21 Silinen üye dedi: PC'yi kapatsam yine saat kasmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinen üye dedi: Ve ayrıca Steam'de Steam dışı oyunda olarak gözüküyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paket degistirmeniz lazim, siteyi birazcik kurcalayin.
Silinen üye dedi: PC'yi kapatsam yine saat kasmaya devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Silinen üye dedi: Ve ayrıca Steam'de Steam dışı oyunda olarak gözüküyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Paket degistirmeniz lazim, siteyi birazcik kurcalayin.
JetBlack Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #22 MzK48 dedi: Steam achievement Manager adlı uygulama ile başarımlı ve başarımsız oyunların saatini kastırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun sınırı var mı?
MzK48 dedi: Steam achievement Manager adlı uygulama ile başarımlı ve başarımsız oyunların saatini kastırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun sınırı var mı?
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #23 JetBlack dedi: Oyun sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Aynı anda bir tane açılıyor sanırım.
JetBlack dedi: Oyun sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Aynı anda bir tane açılıyor sanırım.
JetBlack Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #24 MzK48 dedi: Nasıl yani? Aynı anda bir tane açılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Birden fazla açılıyor da sıkıntı çıkarır mı diye sordum.
MzK48 dedi: Nasıl yani? Aynı anda bir tane açılıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Birden fazla açılıyor da sıkıntı çıkarır mı diye sordum.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #25 JetBlack dedi: Birden fazla açılıyor da sıkıntı çıkarır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bilemeyeceğim.
JetBlack dedi: Birden fazla açılıyor da sıkıntı çıkarır mı diye sordum. Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bilemeyeceğim.