Arkadaşlar 11-12 arası yatabilirim. Bir ara RAM uykuları diye bir şey duymuştum atıyorum saat 03:35'te yatarsanız 07:00'da rahat kalkarsınız tarzı. Bende 11-12 civarı yatıp sabah 6'da rahat kalkmak istiyorum.
Arkadaşlar 11-12 arası yatabilirim. Bir ara RAM uykuları diye bir şey duymuştum atıyorum saat 03:35'te yatarsanız 07:00'da rahat kalkarsınız tarzı. Bende 11-12 civarı yatıp sabah 6'da rahat kalkmak istiyorum.
Ben genelde alarmımı erkene kurup erteliyorum. Mesela 7'de ayakta olmam gerekiyorsa 6.30'a alıyorum alarmımı. 4-5 kere 5dk olacak şekilde erteliyorum. Sonradan kalkıyorum. Ha, hine uykum geliyor fakat daha az.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. @icasilverballers@ANON1M malesef gün içinde hasta olmadığım sürece uyuyamıyorum. @Abdullah_AKD Bende 5.10 5.20 5.30 5.50 olmak üzere 4-5 farklı alarm kuruyorum erkene ama kapatıp geri yatıyorum. 6 da uyansam bile ruh gibi oluyorum ve okulda uyumak zorunda kalıyorum malesef. @590736Sleep Calculator: Ideal Bedtime & Wake Up Times - Sleepytime
böyle bir site buldum kaçta uyanmak istediğini yazıyorsun , sana kaçta uykuya dalman gerektiğini söylüyor. 6 da uyanmak istiyorum dedim , 10.30 , 12.00 , 01.30 de uykuya dalmam gerektiğini söyledi.
Bu gece 12.00 gibi uyumayı deneyeceğim umarım başarılı olur...
Bir süre kendini zorlaman gerek. Öyle cart uykusu tekniği curt uykusu tekniğiyle olacak iş değil. 5 dakika arayla 3 4 alarm kur birinde uyan. Tamamen istikrar meselesi bir süre sonra otomatik olarak fazla uyuyamayacaksın zaten.
Benim uyku düzenimi ikiye böldüm. Saat gece 1-2 gibi uyuyorum ve 6:30da kalkıyorum 5 saat uyku yetmiyor, okuldan gelince kendimi yatağa atıp 3-4 saat uyuyorum. Ve böyle devam ediyor, memnunum.
Bir süre kendini zorlaman gerek. Öyle cart uykusu tekniği curt uykusu tekniğiyle olacak iş değil. 5 dakika arayla 3 4 alarm kur birinde uyan. Tamamen istikrar meselesi bir süre sonra otomatik olarak fazla uyuyamayacaksın zaten.