Nasıl sabahlanabilir?

Amaç nedir peki merak ettim doğrusu.

Hayır beta bu taktiğin kökeni ugandalı klimatologlardan geliyor bilmeden bilgilendirme yapmayın lütfen

Hayır beta bu taktiğin kökeni ugandalı klimatologlardan geliyor bilmeden bilgilendirme yapmayın lütfen
Ugandalı bilim adamları bu bilginin yayılmasını istemiyordu.
İkiniz de boş yapıyorsunuz deltalar!! Bu çok özel bir Sovyet projesi olup Stalin'in emri ile hazırlanmıştı. Ne yazık ki Çinli ürologlar sebebiyle bu bilgi yayıldı. Onları kınıyorum

Herkese iyi akşamlar. Bugün sabahlamaya karar verdim fakat saat 12-1 gibi uykum geliyor. Uykumun gelmemesi için ne yapabilirim?
Kanka discordun varsa arkadaş ekle ben sabaha kadar oturuyorum yazışırız.
Taktiklerim: Kahve içip bir işle ilgilenmek ve asla yatağa girmemek.

İkiniz de boş yapıyorsunuz deltalar!! Bu çok özel bir Sovyet projesi olup Stalin'in emri ile hazırlanmıştı. Ne yazık ki Çinli ürologlar sebebiyle bu bilgi yayıldı. Onları kınıyorum
Hey beta benden daha iyimi bileceksin bu işin içinde sovyetler vardı

Hey beta benden daha iyimi bileceksin bu işin içinde sovyetler vardı
Size karşı dürüst olmak gerekirse bu konudaki bilgimin, sizin bilginizden daha üstün olduğunu görüyorum.. Bu sebeple benimle münakaşaya girmemenizi öneririm. Bu işi Çinli ürologlar ve Sovyetler yaptı. Bütün iyi dileklerimle arz ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…