Nasıl sabit bir aime sahip olunur?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Düzenli olmasa da Aim Lab kullanıyorum (sadece Valorant beginner traning), sensim 400 DPI 0.3 belli bir süre inanılmaz oynuyorum herkese 1 tane atıyorum sonra bir şey oluyor önümdeki adamı vuramamaya başlıyorum. Sensi düşürüyorum yine kısa bir süre iyi oynuyorum sonra yine önümdeki adamı vuramıyorum. Aşırı şekilde sens kıtlığındayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ve sormak istediğim diğer soru ısınmadan asla iyi oynayamıyorum. Bu benim kötü olduğum anlamına mı geliyor?

Düzenli olmasa da Aim Lab kullanıyorum (sadece Valorant beginner traning), sensim 400 DPI 0.3 belli bir süre inanılmaz oynuyorum herkese 1 tane atıyorum sonra bir şey oluyor önümdeki adamı vuramamaya başlıyorum. Sensi düşürüyorum yine kısa bir süre iyi oynuyorum sonra yine önümdeki adamı vuramıyorum. Aşırı şekilde sens kıtlığındayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ve sormak istediğim diğer soru ısınmadan asla iyi oynayamıyorum. Bu benim kötü olduğum anlamına mı geliyor?

Bileğin yeterince dönmüyor olabilir, fareyi hızlı kullanmaya başla. Bu arada Valorant poligon ve deathmatch aimlabsten daha çok aim geliştirir.

Bende de oluyordu bu, zamanında 3.000 sıralama ile oynarken yaşıyordum. Sürekli oynayama devam edince bu durum iyice azalmaya başladı. Bi yerden sonra sabit bir frag'ım oluyordu +-5 olmaya başladı.

Aim çalışması yapın poligondur, çeşitli programlardır vs. böyle böyle eski aimizi toparlamanıza yardımcı olur. Deathmatch yapmaya özen gösterin çok kanser oluyorsanız en azından 1-2 el kendinizi sinirlendirmeden ve kasmadan oynamaya çalışın.

Bende de oluyordu bu, zamanında 3.000 sıralama ile oynarken yaşıyordum. Sürekli oynayama devam edince bu durum iyice azalmaya başladı. Bir yerden sonra sabit bir Frag'ım oluyordu +-5 olmaya başladı.

Sürekli oynayamam ya, pre bulamadığım için en fazla 2 3 maç atıyorum sonra tilt olup çıkıyorum.

Bileğin yeterince dönmüyor olabilir, fareyi hızlı kullanmaya başla. Bu arada Valorant poligon ve deathmatch aimlabsten daha çok aim geliştirir.

Şu anki rankım plat 3, DM'de nerede immo 3 var onları atıyor, 144 Hz gariban Gaming ile birçoğunun aimine çıkamıyorum bir de ses falan kasıp aim koyuyorlar sarmıyor, DM'yi hiç ciddi oynamıyorum arkada video açıp koşuyorum her yere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı