Nasıl sağlıklı saç uzatabilirim?

LightSelami

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, karantinada olduğumuz için yapacak bir şey bulamayıp saçımı 2 numaraya vurdum. Şimdi sağlıklı ve düzgün bir şekilde uzatmak istiyorum fakat benim saçım uzadığında çok kabarık duruyor ve yine 2 veya 3 numara tıraş oluyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir uzunluk seviyesi belirle. Yanlarını ve arkalarını aldır uzayınca kulak hizasından toplat. Eğer yanları alılı şekilde sevmezsen sadece kısalttır ve üstlerine sadece kırıkları aldır. Saçını çok yıkama, 2 günde bir kez tek avuç içi şampuan ile yıka.

Belirli bir uzunluk seviyesi belirle. Yanlarını ve arkalarını aldır uzayınca kulak hizasından toplat. Eğer yanları alılı şekilde sevmezsen sadece kısalttır ve üstlerine sadece kırıkları aldır. Saçını çok yıkama, 2 günde bir kez tek avuç içi şampuan ile yıka.
Yanlari evde kisaltmak mumkunmu ? Bazilari ayakkabi bagcigiyla hizalayip yanlari aliyormus sizce işe yararmi ? Komple yanlari alip ustleri birakmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı