Kofak Femtopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Nisan 2025 #1 Duman çalıyorum misal Kaan Tangöze'nin ses tonuna yakın söylemeye çalışıyorum ama sesim gür çıkmıyor. Yani sizce şarkıyı bağırarak sesime daha uygun mu söylemeliyim yoksa söyledikleri tona mı uymalıyım?
Duman çalıyorum misal Kaan Tangöze'nin ses tonuna yakın söylemeye çalışıyorum ama sesim gür çıkmıyor. Yani sizce şarkıyı bağırarak sesime daha uygun mu söylemeliyim yoksa söyledikleri tona mı uymalıyım?
trashgod Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Ses açıcı egzersizler deneyebilirsin. Benim tavsiyem kendi tarzını geliştirmen tek bir stile, ses tonuna bağlı kalma
Ses açıcı egzersizler deneyebilirsin. Benim tavsiyem kendi tarzını geliştirmen tek bir stile, ses tonuna bağlı kalma
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.370 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 @Kofak şarkıyı kendi tonuna göre çal.