S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 19 Ocak 2022 #21 Rob Halford dedi: Hocam o taktik tutmuyor. Kandırılmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben denemedim ama televizyon acıp Türk dizisinde görebilirsin ayrıca tutuyor :d
Rob Halford dedi: Hocam o taktik tutmuyor. Kandırılmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben denemedim ama televizyon acıp Türk dizisinde görebilirsin ayrıca tutuyor :d
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 19 Ocak 2022 #22 Selares dedi: Sizden beklemezdim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende beklemezdim kendimden. Ama ne yapalım kader işte
Selares dedi: Sizden beklemezdim hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bende beklemezdim kendimden. Ama ne yapalım kader işte
C Cern hub fedaisi Yoctopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #23 T21 dedi: Orayı boşa açtılar herhalde. Konuyu raporla. Genişletmek için tıkla... Raporladım teşekkürler.
T21 dedi: Orayı boşa açtılar herhalde. Konuyu raporla. Genişletmek için tıkla... Raporladım teşekkürler.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #24 glikojen dedi: Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı, kızlarla nasıl konuşulur bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kızla sen konuşma. Sadece yanına git bırak kalbin konuşsun. Edit: Gülen arkadaşlar ben denedim çokta güzel bir konuşma yaptım kız kendi söyledi.
glikojen dedi: Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı, kızlarla nasıl konuşulur bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Kızla sen konuşma. Sadece yanına git bırak kalbin konuşsun. Edit: Gülen arkadaşlar ben denedim çokta güzel bir konuşma yaptım kız kendi söyledi.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #25 Silinen üye dedi: Kızla sen konuşma. Sadece yanına git bırak kalbin konuşsun. Genişletmek için tıkla... Bu taktik de aynı şekilde sadece dizilerde işe yarıyor . Düşünmeden konuşursa sadece kendisine gülündüğü ile kalır.
Silinen üye dedi: Kızla sen konuşma. Sadece yanına git bırak kalbin konuşsun. Genişletmek için tıkla... Bu taktik de aynı şekilde sadece dizilerde işe yarıyor . Düşünmeden konuşursa sadece kendisine gülündüğü ile kalır.
MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #26 Dostum tenha bir yerde ondan hoşlandığını söyle en güvenli yolu bu yoksa kafanı tırmalar durursun.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #27 Rob Halford dedi: Bu taktik de aynı şekilde sadece dizilerde işe yarıyor . Düşünmeden konuşursa sadece kendisine gülündüğü ile kalır. Genişletmek için tıkla... Dizi izlemediğim için bilmiyorum. Ben yapmıştım konuşma hazılamadan içimden nasıl geldiyse öyle konuşmuştum.
Rob Halford dedi: Bu taktik de aynı şekilde sadece dizilerde işe yarıyor . Düşünmeden konuşursa sadece kendisine gülündüğü ile kalır. Genişletmek için tıkla... Dizi izlemediğim için bilmiyorum. Ben yapmıştım konuşma hazılamadan içimden nasıl geldiyse öyle konuşmuştum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #28 Sonuç nedir hocam?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.553 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 19 Eylül 2023 #29 Rsmefaw dedi: Sonuç nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Ahahaha parmağımda oynattım.
Police Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 379 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #30 glikojen dedi: Ahahaha parmağımda oynattım. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani ?