5 509117 Decapat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 77 20 Nisan 2022 #1 Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü?
Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü?
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #2 509117 dedi: Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcıları değiştiriyor sanırsam. Ortaokuldaki gibi.
509117 dedi: Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Müdür yardımcıları değiştiriyor sanırsam. Ortaokuldaki gibi.
E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 4 Ağustos 2024 #3 509117 dedi: Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Müdür halleder.
509117 dedi: Öncellikle herkese merhaba. Ben bu sene liseye başladım. Şubemi değiştirmek istiyorum neler yapmam lazım? Mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Müdür halleder.
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #4 erass1928 dedi: Müdür halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş sanırım şu an 11. sınıfa geçiyor. Konu 2 yıl önceki konu.
erass1928 dedi: Müdür halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş sanırım şu an 11. sınıfa geçiyor. Konu 2 yıl önceki konu.
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #5 erass1928 dedi: Olsun. Ben de g şubesine geçmek istiyorum, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum...
erass1928 dedi: Olsun. Ben de g şubesine geçmek istiyorum, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum...
E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 4 Ağustos 2024 #6 WXeray dedi: Bilemiyorum... Genişletmek için tıkla... O sınıf boş ise geçilir mi? Acil geçmem gerekiyor.
WXeray dedi: Bilemiyorum... Genişletmek için tıkla... O sınıf boş ise geçilir mi? Acil geçmem gerekiyor.
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #7 erass1928 dedi: O sınıf boş ise geçilir mi? Acil geçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz müdür halleder demişsiniz. Müdür halledebiliyor diyorsunuz. Bende müdür olmadığıma göre bilemiyorum.
erass1928 dedi: O sınıf boş ise geçilir mi? Acil geçmem gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kendiniz müdür halleder demişsiniz. Müdür halledebiliyor diyorsunuz. Bende müdür olmadığıma göre bilemiyorum.
E erass1928 Femtopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 48 4 Ağustos 2024 #8 WXeray dedi: Hocam kendiniz müdür halleder demişsiniz. Müdür halledebiliyor diyorsunuz. Bende müdür olmadığıma göre bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise G şubesine gitmek istiyorum.
WXeray dedi: Hocam kendiniz müdür halleder demişsiniz. Müdür halledebiliyor diyorsunuz. Bende müdür olmadığıma göre bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise G şubesine gitmek istiyorum.
WXeray Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Ağustos 2024 #9 erass1928 dedi: Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise g şubesine gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... G şubesinin özelliği ne? Ben sizin ile aynı okulda mıyım ki bunu bileyim?
erass1928 dedi: Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise g şubesine gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... G şubesinin özelliği ne? Ben sizin ile aynı okulda mıyım ki bunu bileyim?
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #10 erass1928 dedi: Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise g şubesine gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bunun bir cevabı yok, müdürden başka kimse buna evet veya hayır diyemez. Ayrıca uyuyun artık sabah oldu iyi geceler.
erass1928 dedi: Adam okulun rastgele bir tane sınıfına gitmek istiyor, ben ise g şubesine gitmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi bunun bir cevabı yok, müdürden başka kimse buna evet veya hayır diyemez. Ayrıca uyuyun artık sabah oldu iyi geceler.