Nasıl sınıf değiştirilir?

Cristiano mike

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 10.sınıfım 1 ay boyunca kendi sınıfım da okudum sonra diğer sınıflar 18 kişi diye bizi dağıttılar hem konuştuğumuz için hem de sınıf mevcudu fazla diye. 5 kişi değişti benim ile birlikte rehber hocası ile bayağı konuştuk bizim müdür yardımcısı sert. Yeni müdür yumuşak biri müdüre söyledik bana rehber hocası rapor verirse hallederiz dedi ve gönderdi. Rehber hocasına anlattık bu dertlerimizi performans falan düştü dedik hevesimiz gitti falan öbür gün bu mevzu kapandı daha gelmeyin dedi velim ile de gittim değiştirmediler. Sizce nasıl değiştirebilirim?

Değiştirmek zorundalar bildiğim kadarı ile şikaye oluşturabilirsiniz eğitim bakanlığına.

Veliniz ile bile bu sorunu çözemediyseniz işiniz yaş.

Sınıf değiştirmekte baya bir şans işi. Özellikle adınız kötüye çıktıysa çok zor değiştirirsiniz. Bizim bir arkadaş zamanında aynı gün 2 kere değiştirmişti, uzun hikaye ama hocalar sevince çok kolay oluyor veya güzel bir bahaneniz olursa. Tabi adınız çıktıysa 8'e inmez daha 7'e.

Değiştirmek istediğin sınıftan biriyle anlaşıp karşılıklı değişilebilir misin bir sor rehberlikçine ben öyle değiştirmiştim.

Eğer Anadolu lisesi iseniz 11. sınıfta seçtiğiniz bölüme göre sınıfınız değişiyor, eğer değiştiremezseniz bu yıl sabredersiniz seneye zaten kendiliğinden değişecektir.

Eğer Anadolu lisesi iseniz 11. sınıfta seçtiğiniz bölüme göre sınıfınız değişiyor, eğer değiştiremezseniz bu yıl sabredersiniz seneye zaten kendiliğinden değişecektir.
Yok imam hatip lisesi bana bu sene lazım müdür yardımcısı biraz sert biri velim gitti konuşmaya ama alışır dedi bu hafta müdür ile konuşmaya gidicek velim çünkü bu sınıfı hiç sevmedim dilekçe götürsem yırtarlar ne yapabilirim sizce

Yani neden o kadar sıkıntı yaratıyorlar anlamadım normalde sebep bile sormadan direkt değiştirmeleri lazım müdürle değil de müdür yardımcısı ile muhatap olabilirsiniz onlardada o yetki vardır herhalde.

Zaten var 5 değil 1 dk iş ama değiştirmiyo 4 kişi daha var benim ile değişen ama onlar alıştı istiyolar onlarda eğer müdür derse ben kendimden sorumluyum dicem müdür yardımcısına söylersek hem sert hemde küçümseyici bakış atıyo

Yokmu bi çözüm gençler

Cevap verin lann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…