16 yaşımdayım, kendi işimi kurmak istiyorum ileride. Kendi şirketimi nasıl açabilirim? Üniversitede ticaretle ilgili alan okumak istiyorum, hangi bölümü seçmeliyim? Muhasebecilik diye bir şey duymuştum, ne anlama geliyor? Yardım eden abilerime şimdiden teşekkür ederim.
VDS VPS gibi şeyler ile uğraşıyorsan ya da biliyorsan firma kurabilirsin, ben kuzenimle alt bayi olmuştum iyi hoş kazanıyorduk 1-2 yıl önce ama ismini bile hatırlamıyorum ne yazık ki .
VDS VPS gibi şeyler ile uğraşıyorsan ya da biliyorsan firma kurabilirsin, ben kuzenimle alt bayi olmuştum iyi hoş kazanıyorduk 1-2 yıl önce ama ismini bile hatırlamıyorum ne yazık ki .
Önce okulunu bitirip diplomanı eline almalısın. Bir şirket için üniversite şart değil diye biliyorum. Bir işin üzerine yoğunlaşıp oldukça emek vermelisin. Önce okulunuza odaklanın. Gerisi zaten gelecektir.
Muhasebecilik dediğimiz şey aslında vergici başı gibi diyebiliriz. İnsanların veya şirketlerin (Tüzel ya da gerçek) mali akışı takip edip buna göre ayarlamalar yapan kişidir.
Muhasebecilik dediğimiz şey aslında vergici başı gibi diyebiliriz. İnsanların veya şirketlerin (tüzel ya da gerçek) Mali akışı takip edip buna göre ayarlamalar yapan kişidir.