Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #31 egoistpizza dedi: @Cole McCree o zaman durum çok vahim desenize. Genişletmek için tıkla... Evet ben bu sözlerimde ciddi değildim ve sen beni bu şekilde uyardın, peki ya bunları söyleyen sözlerinde ciddi olan biri olsaydı?
egoistpizza dedi: @Cole McCree o zaman durum çok vahim desenize. Genişletmek için tıkla... Evet ben bu sözlerimde ciddi değildim ve sen beni bu şekilde uyardın, peki ya bunları söyleyen sözlerinde ciddi olan biri olsaydı?
merict Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 496 Çözümler 1 21 Ağustos 2021 #32 Cole McCree dedi: @334155 Avrupa'ya kaç diyor ve Avrupa'da okuyana gülüyor, değişik bir tutarsızlık mevcut bu zihniyette. Üniversite'ye yeni girdim diş hekimliği okuyorum ve kendi muayenemi açacağım? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay değil belirli bir sermaye lazım. Nerede okuyorsun bu arada?
Cole McCree dedi: @334155 Avrupa'ya kaç diyor ve Avrupa'da okuyana gülüyor, değişik bir tutarsızlık mevcut bu zihniyette. Üniversite'ye yeni girdim diş hekimliği okuyorum ve kendi muayenemi açacağım? Genişletmek için tıkla... O kadar kolay değil belirli bir sermaye lazım. Nerede okuyorsun bu arada?
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #33 merict dedi: O kadar kolay değil belirli bir sermaye lazım. Nerede okuyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Yunanistan.
merict dedi: O kadar kolay değil belirli bir sermaye lazım. Nerede okuyorsun bu arada? Genişletmek için tıkla... Yunanistan.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 21 Ağustos 2021 #34 @Cole McCree ben seni uyardım, çünkü gözlerinde ışığı gördüm! Ciddi olsaydın göz ardı ederdim. Artık bu tür insanlarla uğraşmak istemiyorum, liste bayağı bi' kabarık.
@Cole McCree ben seni uyardım, çünkü gözlerinde ışığı gördüm! Ciddi olsaydın göz ardı ederdim. Artık bu tür insanlarla uğraşmak istemiyorum, liste bayağı bi' kabarık.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 21 Ağustos 2021 #35 Bende aynı düşünmüştüm ve girşimcilik okuyorum 4. sınıfa geçtim. Eğer dikiş tutturur güzel çevre yaparsan, iyi bir fikir bulursan başarılı olmamak için hiçbir sebep yok.
Bende aynı düşünmüştüm ve girşimcilik okuyorum 4. sınıfa geçtim. Eğer dikiş tutturur güzel çevre yaparsan, iyi bir fikir bulursan başarılı olmamak için hiçbir sebep yok.