Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Mart 2023 #11 Nemesisss dedi: İş yerim icin .com'lu site açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kral bu işleri kendin yapmak istersen baya zamanını vermen gerekir. Bir ajansa para verebilirsin onlar senin için yapar.
Nemesisss dedi: İş yerim icin .com'lu site açmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kral bu işleri kendin yapmak istersen baya zamanını vermen gerekir. Bir ajansa para verebilirsin onlar senin için yapar.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 13 Mart 2023 #12 Eskiden İzlediğimiz dedi: Kral bu işleri kendin yapmak istersen baya zamanını vermen gerekir. Bir ajansa para verebilirsin onlar senin için yapar. Genişletmek için tıkla... Ben günlerimi harcadım bir blog ve forum için. Hâlen de harcamaya devam ediyorum TÜBİTAK 4006 için sunacağım için.
Eskiden İzlediğimiz dedi: Kral bu işleri kendin yapmak istersen baya zamanını vermen gerekir. Bir ajansa para verebilirsin onlar senin için yapar. Genişletmek için tıkla... Ben günlerimi harcadım bir blog ve forum için. Hâlen de harcamaya devam ediyorum TÜBİTAK 4006 için sunacağım için.
Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Mart 2023 #13 518679 dedi: Ben günlerimi harcadım bir blog ve forum için. Hâlen de harcamaya devam ediyorum TÜBİTAK 4006 için sunacağım için. Genişletmek için tıkla... Kral ben 5-6 ayımı bir blogu google'da yükseltmek için harcadım, ve başarılı oldum diyemem. Sonra siteyi 1000 tlye sattım. Baya emek var bu sektörde sizde biliyorsunuzdur.
518679 dedi: Ben günlerimi harcadım bir blog ve forum için. Hâlen de harcamaya devam ediyorum TÜBİTAK 4006 için sunacağım için. Genişletmek için tıkla... Kral ben 5-6 ayımı bir blogu google'da yükseltmek için harcadım, ve başarılı oldum diyemem. Sonra siteyi 1000 tlye sattım. Baya emek var bu sektörde sizde biliyorsunuzdur.