Nasıl sosyalleşilebilir?

Caglanur3

Centipat
Yalnız kaldığım bir süreçteyim mental olarak. Gerçekten değer verdiğim ama beni istemeyen biri çıktı hayatımdan. Sosyalleşip kafa dağıtmak istiyorum hayatımı biraz bile olsa değiştirmek istiyorum. Bana öneri verir misiniz?

Kendinize hobi bulabilirsiniz. Örneğin ben yakın zamanda enstrüman kursuna gitmeyi düşünüyorum. Bağlama öğrenmek istiyorum. Bu gibi yerlerde sosyalleşebilirsiniz.

Haricinde ise kafelere gidebilirsiniz. Ben pek kafelere gitmeyi sevmiyorum mesela. Eğer ki büyükşehirdeyseniz elinizde sürüce imkan bulunuyor. Bu kötü zamanda birisinden de psikolojik destek almayı unutmayın. Yıpranırsınız yoksa. Tek başınıza hallederseniz ne âla.

Umarım başarırım.

Umarım başarırım.
Gelip geçici şeyler Çağla. Birisi gider ötekisi gelir. Fakat işte birisine bağlanınca, özellikle o da ilk aşkın olunca insan unutamıyor. Ben başaramadım, umarım sen başarırsın. Bu döneminde kendini alkole verip de vücudunu mahvetme. Geceleri düşüneceksin, aklına gelecek ama yavaş yavaş unutmaya başlarsın.

Eğer ki özel değilse, derdini dökmek istersen anlatabilirsin. Neden ayrıldınız?

Alkol sigara sevmem. Biz 1 sene önce ayrıldık bana git gel yapmasaydı hayatıma devam ediyordum git gel yaptığı için tekrardan barışmak için adım attım fakat kendisi sevmediğini, istemediğini söyledi ve doğal olarak bayağı üzüldüm. Kendisi şu an yeni insanlarla takipleşiyor.

Git geller insanı çok yaralar. Ben de yaşadım. Sürekli ayrıl barış yapıyordu. Canıma tak etmişti. Bu gibi kişiler duygu durum bozukluğu olan insanlardır. Kendilerini henüz bir karaktere, bir duyguya oturtmamışlar ve bu kafayla da ilişki kurmaya çalışırlar. Bu tarz ilişkilerin sonu da hüsran olur görüldüğü gibi.

Madem ki seni umursamıyor, senden vazgeçme eğiliminde bulunabiliyor ya da başka insanlarla takipleşiyor; o zaman sen de onun yaptığı gibi yap. Böyle kişiliği olan birisini neden umursuyorsun ki? Ya da seni umursamayanı sen neden umursayasın? Bunu düşünerek hayatına devam etmelisin. Sen üzülürken o gülüyordur. Sen ağlarken o kahkaha atıyordur. İnsanlar böyle.

Bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz bazı insanlar. Başkasını buldu ki seni kafasından silip atmış. Acı ama gerçek.

O kızlar gibi güzel değilim diye sanırım.

O kızlar gibi güzel değilim diye sanırım.
O tarz kafalara girme bence. Böylelerinin menfaati neye gelirse ona yönelirler. Tek çizgide ya da küçük bir söyleminde silerler seni. Senin onu affettiğin kadar o seni affetmez. Hepsini yaşadım. Söylenen her şeyi yaşadım. Peygamber sabrı varmış gibi dayandım. Kendimle ne delice kavgalar ettim ama yine de dayandım. Sonucunda ne oldu? Terk edilen ben oldum.

O yüzden insanları ciddiye almamak gerek şu hayatta. Hayatın merkezine kimseyi koymamak gerek ailenden harici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…