Nasıl Speed Bridge yapılir?

Tixky

Centipat
Daha fazla  
Bed wars oynuyorum makro kurup Speed bridge yapmak istiyorum makrosuz ne kadar denesem de olmuyor arkadaşlarım sürekli düştüğüm için artık benimle maça girmek istemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bed wars oynuyorum makro kurup Speed bridge yapmak istiyorum makrosuz ne kadar denesem de olmuyor arkadaşlarım sürekli düştüğüm için artık benimle maça girmek istemiyor.

Öncelikle seninle maça girmek istemeyen arkadaşlarından kurtul, sonra öğrenirsin Speed bridgeyi.

YouTube'da videoları bulunuyor.

Speed Bridge Yapma

Bu videodan izleyebilirsiniz. Ancak, özellikle sağ tıklayıp bas çek yapmanıza gerek yok. Sağ tıklayıp basılı tutarak da yapabilirsiniz. Blok koymaya gelince, kendinize uygun bir ritim ayarlayabilirsiniz.
Sağ tıka sürekli basılı tutun ve bloğun tam ortasında kalın. Eğer bloğun yukarısına doğru hareket ederseniz, Shift tuşuna basarak bloğun ortasına geri dönün.
Eliniz sürekli sağ tıkta basılı kalsın.

Eğer açıklamada daha fazla detaya ihtiyaç varsa, lütfen detayları paylaşın. Size daha net yardımcı olabilmem için ek bilgi vermekten çekinmeyin.

Nereden oynuyorsunuz Bedrock mu?

Son oyuncu

Öncelikle seninle maça girmek istemeyen arkadaşlarından kurtul, sonra öğrenirsin Speed bridgeyi.

YouTube'da videoları bulunuyor.

Hocam YouTube'deki videolar maçta yaparken yarım yamalak anlatıyor bir de arkadaşlarımda haklılar onlar yıllardır bu sunucudalarkaç maç girsekte hep benim yüzümden kaybediyoruz

Hocam zaten sağ tık Full basılı blok koyarken Shift'e basıyorum bu doğru mu ve bunu Shift'siz yapmanın yolu var mı?

Evet, yaptığın şey doğru. Demek istediğim, Shift tuşuna basarken kendine göre bir ritim oluşturman.

Ayrıca, seninle oynamak istemeyen arkadaşlarından kısa bir süreliğine vazgeç. Sen yapmayı deniyorsun, ancak onlar seninle oynamak istemiyorlar. Bu, bildiğin gibi seni dışlamak anlamına geliyor. Arkadaşlık, iyisiyle kötüsüyle laf söylemeden eğlenmektir.

Tamamdır hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…