Nasıl staj bulunabilir?

MutluLaz

Hectopat
Daha fazla  
Elazığ'da 3.sınıf bilgisayar müh öğrencisiyim aslında burada bir staj bulmuştum fakat üniversitenin akademik takviminden dolayı yapmak mantıklı gelmemişti çünkü ailemi 1.5 yıl kadar görememe olayı olmuştu staj bitince direk okul açılıyordu onun için ileriki süreçte ilgilenmemiştim, sonrasında da yaşadığım yerde bir devlet kurumunda staj buldum ki hem ailemi göreyim hem de stajımı yapayım. Her neyse bir devlet kurumunda staj buldum ve başvurular açılınca onay almak için okuluma ilettim.
Yeterli kriterleri sağladığı halde devlet kurumu olduğundan dolayı üniversitem stajımı onaylamadı. Normalde resmi staj kriterlerinin yazdığı yazıda böyle bir şey yok. Stajsız kaldım bu yaz için 20 günlük stajım var ve 23 Ağustos onay almak için son tarih.
Ne yapacağım konusunda kararsızım.

Hocalarına mail at genelde onların tanıdığı firmalar oluyor geç oldu biraz ama belki boşta staj arayan vardır üniversitenin teknokenti varsa oradaki firmalarda görüş. Son çare olarak bazı yerler staj yapma gelme ücret alma ama biz seni staj yaptı göstertelim diyecekler onlara bulaşırsın.

Hocalarına mail at genelde onların tanıdığı firmalar oluyor geç oldu biraz ama belki boşta staj arayan vardır üniversitenin teknokenti varsa oradaki firmalarda görüş. Son çare olarak bazı yerler staj yapma gelme ücret alma ama biz seni staj yaptı göstertelim diyecekler onlara bulaşırsın.

Ücret alıp almamakla ilgili bir sorunum yok dümen staj da yapmak istemiyorum.
Ben ilk gittiğimde (2 ay oluyor rahat) bizim teknokentteki (Elazığ küçük şehir zaten) şirketler dolmak üzereydi.
Şimdi hocama mail attım dönüş bekliyorum.

Ücret alıp almamakla ilgili bir sorunum yok dümen staj da yapmak istemiyorum.
Ben ilk gittiğimde (2 ay oluyor rahat) bizim teknokentteki (Elazığ küçük şehir zaten) şirketler dolmak üzereydi.
Şimdi hocama mail attım dönüş bekliyorum.

Üniversite kendi bilgi işlem binasında staj ayarlamıyor mu Malatya'daki öyle yapıyordu. Malatya'daki teknokentede bakabilirsin şehir sıkıntı olmaz senin için tahminimce.

Üniversite kendi bilgi işlem binasında staj ayarlamıyor mu Malatya'daki öyle yapıyordu. Malatya'daki teknokentede bakabilirsin şehir sıkıntı olmaz senin için tahminimce.

Sıkıntı olmaz depremden önce Malatya'da yaşıyorduk Malatya'nın o konuda nasıl bir şehir olduğuna dair bir bilgim yok ama deneyebilirim teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı