Nasıl tarayıcı yaparım?

Tarayıcı değil chromeyi baştan yazmak istemişsiniz.
Chrome için yeterli her şeyi yaptım.
Ben kendi verilerimin alınmadığından emin olduğum ve arayüzü biraz daha değişik bir tarayıcı istiyorum.

Boş boşuna gülmeyin belki gelecekte kullanacağınız tarayıcının temellerini atıyorum sonra şöyle kalırsınız:

Chromium'un kendisi zaten açık kaynak kodlu kur Chromium at eklentilerini bitsin gitsin çok önemsiyorsan gizliliği Tor Browser kullanabilirsin fakat 0 yazılım bilgisiyle tarayıcı yapmak hayal, bir de güvenli olsun diyorsun da atıyorum sen tarayıcı yaptın fakat o yaptığın tarayıcıda var olan sürüm eski bir sürüm ve o sürümde açıkla birlikte hackerlar senden bilgi çekiyor, ne yapacaksın? Şimdi senin tarayıcı yapman mantıklı mı mantıksız mı? Verilerini Google gibi şirketlere mi kaptırmak yoksa ne idüğü belirsiz hackerlara mı? Karar sizin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yedek olarak tarayıcı yapmaya karar verdim.
Tor kullanıp telemetri hizmetlerini kapatacağım.
Hayallerimi gerçek yapmak için yardımcı olduğunuz için teşekkürler. (!)
Dostum kimse hayallerini yıkmıyor bu işe başlayıp yarı yolda kalıp üzüleceksin ve belki tarayıcı yapma ihtimalin varsa bile girdiğin yol yanlış olduğu için o bile olmayacak. Sen tarayıcı yapmaya gelene kadar bir algoritma öğren, bu kaynaklara ulaşabilecek İngilizce öğren, bu yazılımlar için bir veya birkaç tane yazılım dili öğren ondan sonra gel ben nasıl "Tarayıcı" yapabilirim diye sor zaten o sürece gelene kadar kafanda olay şekillenir ve cevabı kendi içinde verirsin. Sorduğun sorunun net cevapları yok çünkü ve çok spesifik konular üzerine soruyorsun. Senin sorduğu soruya verilecek cevap haliyle bu oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öğrenceğim kodlama dili neler onu söylerseniz sevinirim.
Ben zaten sadece yapmak için değil neler öğrenip yaparım bunu da soruyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…