Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #21 Linux Oyunda dedi: Öğrenceğim kodlama dili neler onu söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Chrome ve Firefox büyük çoğunluğuyla C++'da geliştirilmiş C ve C++ iyi bir başlangıç olacaktır.
Linux Oyunda dedi: Öğrenceğim kodlama dili neler onu söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Chrome ve Firefox büyük çoğunluğuyla C++'da geliştirilmiş C ve C++ iyi bir başlangıç olacaktır.
GungorMemis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 2.062 Çözümler 11 Yer Türkiye 2 Mayıs 2020 #22 Edge’yi satacağımı sanmıyorum.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 2 Mayıs 2020 #23 Linux Oyunda dedi: Hayallerimi gerçek yapmak için yardımcı olduğunuz için teşekkürler. (!) Genişletmek için tıkla... İyi tüm dorum adına özür dilerim, yazılım öğrenip haftalarınızı verip "olmadı yhaaa bu" dediğiniz zaman kendiniz bırakabilirsiniz işin ipini.
Linux Oyunda dedi: Hayallerimi gerçek yapmak için yardımcı olduğunuz için teşekkürler. (!) Genişletmek için tıkla... İyi tüm dorum adına özür dilerim, yazılım öğrenip haftalarınızı verip "olmadı yhaaa bu" dediğiniz zaman kendiniz bırakabilirsiniz işin ipini.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 20 Kasım 2020 #24 UBerk dedi: 3 Arkadaş Visual Studio üzerinden Explorer tabanlı bir tane yazmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim, projeyi aynı anda hangi sağlayıcı ile düzenleniyordunuz? Git mi Fossil mi?
UBerk dedi: 3 Arkadaş Visual Studio üzerinden Explorer tabanlı bir tane yazmıştık. Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim, projeyi aynı anda hangi sağlayıcı ile düzenleniyordunuz? Git mi Fossil mi?