Rehber Nasıl Termux üzerinden F-droid kullanılır?

İşletim sistemi
Android
Fd-cli benim kendi yaptığım bir takım komut. Bunun olayı ise isminde de anlaşılabileceği üzere F-droid'i Termux üzerinden kullanmamızı sağlıyor. Çalışma mantığı çok basit, zaten kaynak kodu GitHub'da var, isteyen bakabilir. İşinize yarar mı bilmiyorum ama projeyi biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum, o zaman belki daha kullanışlı olabilir.

Kurulum

Not: root'suz cihazlarda uygulama yükleme özelliği çalışmamaktadır.
Termux'u açın ve aşağıdaki komutu yazın:

Bash:
pkg install git -y && git clone https://github.com/av2xn/Fd-cli && cd Fd-cli && bash setup.sh && cd ..

Gereken dosyalar otomatik olarak kurulacak ve geçici kurulum dosyaları silinecektir.

Kullanım

Kod:
fd s → Uygulama arama.

fd i → APK yükle (örnek: org.app_123.apk)

fd u → Veritabanını güncelle.

Örnek kullanım
Yükleyeceğimiz uygulamanın öncelikle paket adını öğrenmemiz gerekiyor. Bunun için:

Kod:
fd s

Komutunu yazıyoruz ve çıkan listeden istediğimiz uygulamanın paket adını alıyoruz.
Daha sonra:

Kod:
fd i

Yazıp, az önce aldığımız paket adını yapıştırıyoruz. Script otomatik olarak APK dosyasını indirip cihazımıza yüklüyor.

Kaynak: GitHub - av2xn/Fd-cli

Elinize sağlık. Rootsuz cihazlarda Aurora Store gibi Shizuku yetkisi ile yükletebilmek mümkün mü?
Ya da APK dosyasını erişebileceğimiz bir yere taşınmasını sağlamanız?

Elinize sağlık. Rootsuz cihazlarda Aurora Store gibi Shizuku yetkisi ile yükletebilmek mümkün mü?
Ya da APK dosyasını erişebileceğimiz bir yere taşınmasını sağlamanız?
Termux maalesef normal kullanıcı dosyalarına erişmek için root gerekiyor shizukuyu bilmiyorım ama bakarım fikir için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı