Nasil ucuza Office ve Windows 10 bulunur?

growto45

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi topladim geliyor. Bir tek monitor ve ekran karti kaldi. Bana Office ve Windows lazim onlari nasıl ucuza bulurum. Yoksa Amazon'dan pahali pahali almam mi lazim?

Ücretsiz açık kaynak yazılım tüm office işlerini bununla halledebilirsin.
Libre Office
Windows için şu 30 liraya key satan siteler var kullanan ve hiçbir sorun yaşamayan arkadaşlarım var onlara bakabilirsin.

Güvenilir yerli alışveriş sitelerinde 50-60 liraya ikisini de alırsınız.

Bu siteleri bana atabilir misiniz? Ben hicbirini bilmiyorum da.

Bu tarz güvenilir sitelerden ucuza key satın alabilirsiniz.

Arkadaşlar PC'yi topladim geliyor. Bir tek monitor ve ekran karti kaldi. Bana Office ve Windows lazim onlari nasıl ucuza bulurum. Yoksa Amazon'dan pahali pahali almam mi lazim?

Benim önerim (tabii kişiden kişiye değişir) korsan Windows'larda ne kadar korsan desekte aynı performası verirler.

Normal Microsoft office alinmiyor mu ucuza?
Ucuz etin yahnisi yavan olur derler ben ucuzu var mıdır diye aramaktansa açık kaynak alternatiflere yöneliyorum aynı işlevi görüyor sonuçta ama tabi illa istersen windows key satan siteler herhalde office'te satıyordur diye düşünüyorum.

Onlyoffice işinizi görür. Microsoft Office'e benzer bir tasarımı var. Ayrıca uyumlulukta var içinde.

Office yi alsam omrumun sonuna kadar kullanir miyim? Yani permanent mi?
Bir de alakasiz ama sizce Asus TUF-RX6900XT-O16G-GAMING 16GB mi MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio 12G LHR mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…