Çözüldü Nasıl ücretsiz Cloudflare DDoS koruması alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Türk impostor

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben ücretsiz hosting sağlayıcısı olarak profreehost kullanıyorum ancak ücretsiz DDoS korumasına ihtiyacım var. Cloudflare veya başka bir hosting kullanmak istemiyorum, sadece profreehost'ta kalmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi bilmiyorum, bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Buradan alacaksınız: Cloudflare Free SSL/TLS | Get SSL Certificates

Sitenizin DNS kayıtlarını Cloudflare ile değiştirmeniz gerekiyor.

Ardından bu videoyu izleyerek kurabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Merhaba,

Buradan alacaksınız: Cloudflare Free SSL/TLS | Get SSL Certificates

Sitenizin DNS kayıtlarını Cloudflare ile değiştirmeniz gerekiyor.

Ardından bu videoyu izleyerek kurabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ingilizcede cahilimdir kusura bakmayınız ama Türkçe versiyonu varsa lütfen atın.

Hocam ingilizcede cahilimdir kusura bakmayınız ama Türkçe versiyonu varsa lütfen atın.
İngilizceye gerek yok hocam, sağ üstte "Log In" kısmından giriş/kayıt yapacaksın ondan sonra üye paneline atacak seni oradan "Websites"e girip "Add a site" butonuna tıklayarak siteyi ekleyeceksin.

Ekledikten sonra sana DNS adresleri verecek 2 tane x.NS.CLOUDFLARE.COM şeklinde onları domainin mevcut NS'leri ile değiştireceksin.

İngilizceye gerek yok hocam, sağ üstte "log ın" kısmından giriş/kayıt yapacaksın ondan sonra üye paneline atacak seni oradan "web sites"e girip "add a site" butonuna tıklayarak siteyi ekleyeceksin.

Ekledikten sonra sana DNS adresleri verecek 2 tane x.NS.CLOUDFLARE.COM şeklinde onları domainin mevcut Ns'leri ile değiştireceksin.

Ekranda boşluğa sağ tıkla sonra Türkçe diline çevire bas sayfa Türkçe olacak.

Ben web siteden değil videodan bahsediyordum ama yine de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı