2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 21 Ekim 2022 #1 SDÜ İngilizce işletme kazandım, hazırlık okuyorum. Puan AKDÜ işletme bölümüne tutuyordu. Dönem arası ya da yazın nasıl değiştirebilirim?
SDÜ İngilizce işletme kazandım, hazırlık okuyorum. Puan AKDÜ işletme bölümüne tutuyordu. Dönem arası ya da yazın nasıl değiştirebilirim?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 21 Ekim 2022 #2 Yatay geçiş konusu çok derin ve karışık. İnternetten araştırmanız ve geçmek istediğiniz üniversitenin yatay geçiş tarihlerine bakın.
Yatay geçiş konusu çok derin ve karışık. İnternetten araştırmanız ve geçmek istediğiniz üniversitenin yatay geçiş tarihlerine bakın.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 21 Ekim 2022 #3 Agah gibi dedi: Yatay geçiş konusu çok derin ve karışık. İnternetten araştırmanız ve geçmek istediğiniz üniversitenin yatay geçiş tarihlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Hazırlık okuyorum nasıl yatay geçiş yapayım? Hem bölüm de değiştirebiliyor muyum? Marmara üniversite çalışma ekonomisi falan?
Agah gibi dedi: Yatay geçiş konusu çok derin ve karışık. İnternetten araştırmanız ve geçmek istediğiniz üniversitenin yatay geçiş tarihlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Hazırlık okuyorum nasıl yatay geçiş yapayım? Hem bölüm de değiştirebiliyor muyum? Marmara üniversite çalışma ekonomisi falan?
Agah gibi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 30 21 Ekim 2022 #4 264523 dedi: Hazırlık okuyorum nasıl yatay geçiş yapayım? Hem bölüm de değiştirebiliyor muyum? Marmara üniversite çalışma ekonomisi falan? Genişletmek için tıkla... Her bölüme geçiş yapamıyorsunuz. Derslerin benzer olması gerekiyor. Geçmek istediğiniz üniversitenin öğrenci işlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
264523 dedi: Hazırlık okuyorum nasıl yatay geçiş yapayım? Hem bölüm de değiştirebiliyor muyum? Marmara üniversite çalışma ekonomisi falan? Genişletmek için tıkla... Her bölüme geçiş yapamıyorsunuz. Derslerin benzer olması gerekiyor. Geçmek istediğiniz üniversitenin öğrenci işlerini arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 25 Ekim 2022 #5 YKS puanının tuttuğu farklı bölümlere de geçebilirsin. Hazirlikta nasil oluyor bilmiyorum. Son düzenleme: 25 Ekim 2022
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 25 Ekim 2022 #6 Lorem Ipsum dedi: YKS uanının tuttuğu farklı bölümlere de geçebilirsin. Hazirlikta nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Puanım Antalya, İzmir, Eskişehir'de Türkçe işletmelere tutuyor. Bu yıl artık olmazda seneye geçebilsem çok iyi olur.
Lorem Ipsum dedi: YKS uanının tuttuğu farklı bölümlere de geçebilirsin. Hazirlikta nasıl oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Puanım Antalya, İzmir, Eskişehir'de Türkçe işletmelere tutuyor. Bu yıl artık olmazda seneye geçebilsem çok iyi olur.