C# Nasıl ve nereden öğrenilir?

Hocam bu şeyleri biliyorsa onlarıda az çok biliyordur diye tahmin ediyorum. Hem o şeyler gibi yazdım. Yani başka şeylerde var.
Ben yine de kimsenin formlara alışmasını tavsiye etmiyorum, el ilen yapmak daha iyi. Zor gelebilir ama kod yazışınızı daha iyi yapar.

İfadeler: TH6
Ben yine de kimsenin formlara alışmasını tavsiye etmiyorum, el ilen yapmak daha iyi. Zor gelebilir ama kod yazışınızı daha iyi yapar.
Hocam tabi yine arkadaşa kalmış. Ben C'den C#'a geçince ara sıra kullanıcıdan nasıl veri alıyordum diye C#'da afallıyordum. Tabi C'de herşeyi kodla yapıyordum. Yok scanf, yok %d.

@682652 ya formlarla Max ne kadar ogrenebilir ki mesela yeni bir form turryeceginde onun obje olduğunu bilmesi lazım Console en iyisi.

Tam olarak bu.

Zaten hic bilmeyen insanlar icin dahi baslangic dokumanlari bulundururlar genelde. Referansi olmayan tiplemelerin kod yazmasini izleyerek ogrenmek dunyanin en inefektif ogrenme metodlarindan biri olabilir.

Onun yazdigini yazip ayni sonucu gormeyi bekliyorsunuz, farkli seyler olunca panik oluyorsunuz.

İfadeler: TH6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…