Nasıl web sitesi satılır?

bur4karsln

Decapat
Daha fazla  
+200 işletmeye teker teker WhatsApp'tan yazdım ama sadece 3-4 kişi döndü. 1 tanesi ile anlaştım paranın yarısını önceden aldım tam siteyi bitircekken adamın işi çıktı 2-3 gün kayboldu. Sonra 1 kahvaltı restoranı ile anlaştık ondan da ses seda yok. Onun dışındaki 200'e yakın işletme sadece görüldü attı veya hiç görmedi. Yani anlamıyorum attığım mesaj mı samimiyetsiz yoksa ekonomiden dolayı mı böyle. Tavsiye verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi site versem yasaklanırmıyım bilmiyorum itemsatışta satabilirsin belki.

10 yıl önce bir çok kişi websitesi hazırlamayı bilmiyordu şuan baktığımızda herkes bir şeyler yapabiliyor az da olsa. Seni ne öne çıkarıyor portfolyonda hangi büyük firmaya websitesi yaptın referansların neler bunlar çok önemli.

Nerede satabilirim diyor, ne önemli diye sormuyor.

İşte daha yeniyim o yüzden referansım yok

İşte daha yeniyim o yüzden referansım yok
R10’da açık kaynak toplu script paketi satanlar var onların demolarını ekran görüntüsü alıp pörtföy olarak kendi sitene ekle. Linklerini de ekle tıklayınca açılacak şekilde. Beğenen olursa içinden alıp onu kurarsın. Wordpress ile yapıyorsanda her sektör için örnek şablonlar hazırla. Türkiye’deki çoğu insanın bir şeyleri hayal edecek beyin yetisi yok, göstermen gerekiyor ki anlasınlar.

Şu an neredeyse isletmeler genel olarak yazılımcılari işe alıyor web sitesi bilgisayar ile ilgili her şeyi onlara yaptırıyor böyle daha güvenli hissediyorlar benim gittigim 3-4 fabrika 5-6 sirkette dışarıdan yazılımcıya yaptirmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…