İyi günler. Seneye bu aylarda Almanya'ya gideceğim. Evde kendi başıma Almanca çalışıyorum fakat konuşacak, Almanca'nın kafiyelerini deyimlerini vs öğreneceğim birisini arıyorum. Ama hangi siteye girersem gireyim hepsi flört veya date sitesi. Önerebileceğiniz buna uygun bir yer var mı?
İyi günler. Seneye bu aylarda Almanya'ya gideceğim. Evde kendi başıma Almanca çalışıyorum fakat konuşacak, Almanca'nın kafiyelerini deyimlerini vs öğreneceğim birisini arıyorum. Ama hangi siteye girersem gireyim hepsi flört veya date sitesi. Önerebileceğiniz buna uygun bir yer var mı?
Benim bircok yabancı arkadaşım oldu. Cogusuyla Instagram'dan tanıştık. Litvanyalı, Norveçli, İspanyol, Hollandalı, Brezilyalı, Lübnanlı ve daha birçok... Bulabilirsin Alman sayfalarından. Bir merhaba yaz, dikkatini çekersen (pp fotosu, mesaj şekli vb.) döner ve sıkı arkadaşlığınız olur. En azından benim öyleydi.
Instagram, bunun tek yolu Instagram. Alman sayfasının tekine gir, beğenilere bak ve gözüne kestirdiğine yaz. Konuşmayı biliyorsan dönerler, ilerletirsiniz.
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.