Nasıl yağ yakılır?

iniestai

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 14 yaşındayım ergenliğe tam girmedim. Kilom 76 boyum 173 nasıl yağ yakarım? Yurtta kalıyorum çok fazla abur cubur tüketiyorum az su tüketiyorum (günde 1lt) ne yapmam gerekiyor?

öncelikle abur cuburu bırak, yağlı ve şekerli gıdalardan uzak dur. Günde 2-3 litre su iç. İhtiyacın olan kalori miktarını hesapla -google dan yapabilirsin- çıkan sonuçtan 300 kalori az al. protein ağırlıklı beslen ve her gün kardiyo yap. imkanın varsa spor salonuna git ağırlık antrenmanları yap.

Şekeri, abur cuburu ve yağlı yemekleri komple hayatından çıkart. Ekmek yeme, yiyeceksen sadece kepek ekmeği ye. Spor yapma imkanın varsa spor yap. Sadece yürüyüş bile olur. En önemlisi de günde en az 2.5 litre su iç.

Şekeri, abur cuburu ve yağlı yemekleri komple hayatından çıkart. Ekmek yeme, yiyeceksen sadece kepek ekmeği ye. Spor yapma imkanın varsa spor yap. Sadece yürüyüş bile olur. En önemlisi de günde en az 2.5 litre su iç.
Sabah ne yemeliyim sabah kahvaltıda tereyağı bal vb şeyleri veriyorlar artı domates salatalık

Sabah ne yemeliyim sabah kahvaltıda tereyağı bal vb şeyleri veriyorlar artı domates salatalık
O tereyağı ve bal gibi şeyler doğal ve gerçek değil. Onları hiçbir şekilde yeme. Paket gıdaları tamamen çıkart hayatından. Domates ve salatalık yiyebilirsin. Yumurta da 1-2 tane yiyebilirsin. Çay vs. içiyorsan şeker atma. İlk birkaç gün zorlanırsın ama sonrasında bu zorluğu aşarsın.

O tereyağı ve bal gibi şeyler doğal ve gerçek değil. Onları hiçbir şekilde yeme. Paket gıdaları tamamen çıkart hayatından. Domates ve salatalık yiyebilirsin. Yumurta da 1-2 tane yiyebilirsin. Çay vs. içiyorsan şeker atma. İlk birkaç gün zorlanırsın ama sonrasında bu zorluğu aşarsın.
Kahveden zarar gelmez değil mi fındıklı kahve vb

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı