Yaş 16 ve lise 3'e gidiyorum. Boyum 172-169 kilom 92,7, hala vermeye devam ediyorum ancak son zamanlarda kendimi beğenemiyorum ve kendimi başkalarıyla kıyaslıyorum. Değiştirmek istediğim özellikler: Boy, saç, yüz(jawline vs.) ve fizik. Bunları değiştirsem benim için uygundur. Ne yapmam gerekiyor?
Spor yapın ve yediğinize içtiğinize, kişisel bakımınıza dikkat edin. Bunlar dışında yok şunu yaparsan 1 hafta içinde şöyle olursun kolpalarını yemeyin.
Düşmeye devam ediyorum ancak kendimi görünüşsel olarak değiştirmek istiyorum. Bugün koro çalışmasında ne yazıkki kendimi kötü hissettim, çünkü herkes güzel ve yakışıklıydı ve bende kendimi küçük gösterdiğim için arada kalmış hissettim. Bunu kafaya takmak istemezdim ki zaten ben okulda çok fazla konuşan biri değilim.
Biraz bu trendin içinden olarak sana tavsiye vereyim yüzde 15 yağ oranına düşmeden bir şeyler yapmayı denemek saçmalık. Önce kilo ver sağlıklı olarak tuzlu şeylerden uzak dur potasyum tüket günlük ödem attıktan sonra uğraşırsın çenenle falan.
3 beyazı azaltıp güzel beslen ve yağ oranını düşür. Gelen motivasyon ile her şey rayına oturuyor merak etme birinci elden deneyimleyen biri olarak söylüyorum. İdeal yağ oranına düşüp kilo verdikten sonra saçına istediğin modeli verdirtecek motivasyonunda oluyor kişisel bakımını daha güzel yapacak motivasyonun da oluyor.
3 beyazı azaltıp güzel beslen ve yağ oranını düşür. Gelen motivasyon ile her şey rayına oturuyor merak etme birinci elden deneyimleyen biri olarak söylüyorum. İdeal yağ oranına düşüp kilo verdikten sonra saçına istediğin modeli verdirtecek motivasyonunda oluyor kişisel bakımını daha güzel yapacak motivasyonun da oluyor.