Nasıl yakışıklı olabilirim?

Insanların görünüşünü değiştirmek için yapabileceği şeyler kısıtlı fakat karakterleri için daha fazla şey yapılabilir.

Bakımlı olun, temiz giyinin. Dış görünüşte bunlar önemli.

Bir de düzgün karakterli olmak. En önemlisi.

Korse, ağıza sakın gibi çiğnenen jawline, detoks çayları, zayıflama makineleri, kolajenler, sabah aç karna içilen ve mideyi perişan eden saçma sapan limonlu sirkeli sular vb hepsi kolpa yalan ve sağlığa doğrudan zararlı. Soğuk duş, şekersiz ve protein ağırlıklı beslenme, kaliteli uyku, saçma sapan 1.5 saat süren antrenman programları olmayan kaliteli 45 dakikayı geçmeyecek antrenman sistemi, dinlenme ve bunları tekrar etme sağlığa doğrudan faydalı ve kilo verip kaslanmak ve değişim için birebir. Ufak bir cilt bakım rutini ve sabahları yüze buz uygulaması mantıklı olabilir. Ayrıca her gördüğünüze inanmayın. Ha bir de ChatGPT uygulamasına program yazdırmayın. Çeşitli programları deneyin ve size en iyi gelen ile ilerleyin. Mesela evde calisthenics programında upper lower programı gibi. Sakın ama sakın hayatı sadece spor yapmaktan ibaret görmeyin (kendinizi profesyonel bir yarışmacı gibi saçma sapan programlarla saçma sapan takviyelerle saçma sapan mükemmeliyetçiliklere adamayın ve bunaltmayın) başarılar.

Kişisel bakımdan kastım kendine değer vermeye başlıyorsun giden kiloyla beraber.Uykunu düzene sokuyorsun,temiz giyinip temiz kokuyorsun,sabah kalktığında buzlu suda yüzünü bekletip güne ferah başlıyorsun vs. vs. .Ama bana sorarsan olayın temeli üstünde boş yere taşıdığın 20 kg.

Kaş almamda bir sakınca var mı? çünkü orta kısmı hafif birleşik gibi görünüyor ve benim canımı sıkıyor.

Ama uzun uğraş sonucu istediğin hedefe varıyorsun değil mi?

Yaşın genç,beslenmene dikkat edip kilo verdiğinde 18 yaşındaki haline şaşırırsın,yani evet.

Yağ oranını iyi bir seviyeye çekmeden jawline vs. boş kalıyor hocam, eğer spor salonuna gidiyorsanız ona veyahut yürüyüş tarzı şekilde kilo veriyorsanız onlara mutlaka devam edin. Şu anda da kişisel bakiminiza; diş, koku, duş, temiz saç vb. önem verin, ekstradan bir şeylere uğraşmayın derim.

Teşekkür ederim önerileriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…