1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2020 #11 Yazilim calismiyorum egleniyorum, zorunluluk degil yani.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 26 Ağustos 2020 #12 Proje geliştirerek öğrenebilirsin ki ben genelde böyle öğrenirim. Acaba şu özellik nasıl eklenir şu kodu şöyle düzenlesem vs. Hem ortaya bir başkasına gösterebileceğim somut bir şey çıkıyor hem de yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.
Proje geliştirerek öğrenebilirsin ki ben genelde böyle öğrenirim. Acaba şu özellik nasıl eklenir şu kodu şöyle düzenlesem vs. Hem ortaya bir başkasına gösterebileceğim somut bir şey çıkıyor hem de yeni şeyler öğrenmiş oluyorsun.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 26 Ağustos 2020 #13 karambyte dedi: DC verebilirim iyiysen beraber bakabiliriz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Olur neden olmasın.
karambyte dedi: DC verebilirim iyiysen beraber bakabiliriz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Olur neden olmasın.
Behzat Amir Centipat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 635 26 Ağustos 2020 #14 Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz
1 112163 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 2.305 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ağustos 2020 #15 Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz Genişletmek için tıkla... Keske popüler kültür sorgulasa.
Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz Genişletmek için tıkla... Keske popüler kültür sorgulasa.
Son Hava Bükücü Picopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Ağustos 2020 #16 karambyte dedi: DC verebilirim iyiysen beraber bakabiliriz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir dakika ben galiba sizi bir yerden gördüm :d kodevreni adında bir Instagram sayfası var, HTML-CSS-js öğrendiğinizi yazmıştınız doğru mudur? 112163 dedi: Keske popüler kültür sorgulasa. Genişletmek için tıkla... Ana ferhat bey. Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Birader kodlama bu ne alakası var dediğin şeyle saçmalıyorsun. 112163 dedi: Keske popüler kültür sorgulasa. Genişletmek için tıkla... Siz buralara gelir miydiniz efendim? Ben kurosaki, hatırlarsın belki: D. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2020
karambyte dedi: DC verebilirim iyiysen beraber bakabiliriz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bir dakika ben galiba sizi bir yerden gördüm :d kodevreni adında bir Instagram sayfası var, HTML-CSS-js öğrendiğinizi yazmıştınız doğru mudur? 112163 dedi: Keske popüler kültür sorgulasa. Genişletmek için tıkla... Ana ferhat bey. Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Birader kodlama bu ne alakası var dediğin şeyle saçmalıyorsun. 112163 dedi: Keske popüler kültür sorgulasa. Genişletmek için tıkla... Siz buralara gelir miydiniz efendim? Ben kurosaki, hatırlarsın belki: D.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 26 Ağustos 2020 #17 112163 dedi: Yazilim calismiyorum egleniyorum, zorunluluk degil yani. Genişletmek için tıkla... Konu yazılım çalışanlar için açılmış. Alakanız yoksa gereksiz mesaj yazmayın.
112163 dedi: Yazilim calismiyorum egleniyorum, zorunluluk degil yani. Genişletmek için tıkla... Konu yazılım çalışanlar için açılmış. Alakanız yoksa gereksiz mesaj yazmayın.
Son Hava Bükücü Picopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Ağustos 2020 #18 Kullanıcı1355 dedi: Konu yazılım çalışanlar için açılmış. Alakanız yoksa gereksiz mesaj yazmayın. Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2020
Kullanıcı1355 dedi: Konu yazılım çalışanlar için açılmış. Alakanız yoksa gereksiz mesaj yazmayın. Genişletmek için tıkla... Aradığım cevap.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 26 Ağustos 2020 #19 Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Taa 1-2 yaşında oturdum ilk PC'ye. Benim merakım var popüler kültürle alakalı değil anladın mı?
Behzat Amir dedi: Hepiniz popüler kültür yüzünden kodlamaya merak sardınız. Yazık. Gerçekten yapanlara saygım sonsuz. Genişletmek için tıkla... Taa 1-2 yaşında oturdum ilk PC'ye. Benim merakım var popüler kültürle alakalı değil anladın mı?
Son Hava Bükücü Picopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 26 Ağustos 2020 #20 112163 dedi: Yazilim calismiyorum egleniyorum, zorunluluk degil yani. Genişletmek için tıkla... Yok nasıl zorunluluk değil yalan söyleme. 309999 dedi: Taa 1-2 yaşında oturdum ilk PC'ye. Benim merakım var popüler kültürle alakalı değil anladın mı? Genişletmek için tıkla... Popüler kültürle alakalı olsa ne olur anlayamadım.Benimde var 3-4 yasimda oturdum.
112163 dedi: Yazilim calismiyorum egleniyorum, zorunluluk degil yani. Genişletmek için tıkla... Yok nasıl zorunluluk değil yalan söyleme. 309999 dedi: Taa 1-2 yaşında oturdum ilk PC'ye. Benim merakım var popüler kültürle alakalı değil anladın mı? Genişletmek için tıkla... Popüler kültürle alakalı olsa ne olur anlayamadım.Benimde var 3-4 yasimda oturdum.