Arkadaşlar, elimde Logitech M171 mouse var. Maksimum 8CPS yapabiliyorum. Bunu nasıl artırabilirim? Jitter deniyorum, onu bir türlü beceremedim. Butterfly deniyorum, mouse küçük geliyor. Drag da nasıl yapabilirim, bilmiyorum.
Bu fare drag Click mausu değil ama yine de dediklerimi deneyebilirsin. Drag Click için bant yapıştırmayı denedin mi? Öyle daha kolay drag Click yapabilirsin. Eğer yapamazsan makro kullanabilirsin. Mausunun driveri yoksa "X-Mause Button Control" uygulamasını indirerek mausuna makro atayabilirsin.
Bu fare drag Click mausu değil ama yine de dediklerimi deneyebilirsin. Drag Click için bant yapıştırmayı denedin mi? Öyle daha kolay drag Click yapabilirsin. Eğer yapamazsan makro kullanabilirsin. Mausunun driveri yoksa "X-Mause Button Control" uygulamasını indirerek mausuna makro atayabilirsin.
Ben aktif olarak kullanıyorum. Ban yemedim. Sadece 20 CPS üstüne çıkarsan 5 saniyeliğine Click atmanı engelliyor. Bu yüzden makro ayarını tutturman gerek. Deneye deneye halledebilirsin.