Nasıl zengin olunur?

YouTuber olacaktım, akrabalarım yorumlar geldi babamdan azar işitim ve şu an gelecek kaygısı cekiyorum. Nasıl para kazanırım ne yapmalıyım? 16 yaşımdayım. Sanki ne yapsam kıskanıyorlar.
Eğer bir işe başlarken zengin olmak için başlıyorsan zengin de olamazsın başarılı da.

YouTuber olacaktım, akrabalarım yorumlar geldi babamdan azar işitim ve şu an gelecek kaygısı cekiyorum. Nasıl para kazanırım ne yapmalıyım? 16 yaşımdayım. Sanki ne yapsam kıskanıyorlar.
16 yaş bunları düşünmek için çok erken. Evet geleceği düşünün ama kaygı da etmeyin. Hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza bir fırsat çıkabilir. Ne de olsa hayat bu sürprizlerle dolu. Benim tavsiyem kendinizi birçok alanda geliştirip bilgi sahibi olmanız veya yeteneğiniz varsa bunun üstüne düşüp değerlendirmeniz. Alanı seçmek de size kalmış. Gelecekte iş alanı artacak meslekleri araştırıp o alanlarda kendinizi geliştirirseniz daha faydalı olabilir.

Hayır erken falan değil saçmalamayın. Çok geç.

ben eskiden cekerdim gizli gizli

Kardesim bak bu ucgene iyi bak. Zengin olamazsin bu ulkede. Pastadan pay yedirmezler sana bana. Sadece varlikli olabilirsin. Varlikli olmak icin de universite bitirmen gerekiyor. Ac Youtube'u bolum tavsiyesi videolari izle, meslek secmeye calis ve YKS sinavina hazirlan.

Zengin olmak derken hayata gecinebileyim.

Zengin olmak istiyorsan akrabalarını ve aileni pek takmaman lazım, onları dinlersen memurdan fazlası olamazsın çünkü. Ben güzel olsam net tiktokçu olurdum.

Zengin olmak istiyorsan önce zengin olmayan insanların tavsiyelerini almayı bırak.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var, zenginler de sana gerçek tavsiye vermezler. En fazla kitap basar, abonelik kursu açar sen de boş laflar için zengini daha çok zengin edersin.

Neden kendimize yeni rakip yaratalım değil mi? Başkalarının yapmadığını yaparak ya da onların yaptığının daha iyisini yaparak asıl parayı bulursun. O da kişinin kendisinde bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…