Nasıl zengin olunur?

bunun üstüne okumak mantıklı mı? konservatuar tiyatro. yoksa işletme mi? ikisine de ilgim var

Öncelikle zenginlik kavramını ele almak lazım. Birer adet ev, araba ve işe sahip olmak benim için en büyük zenginliktir mesela.

İşçilik yaparak zengin olamazsınız bunun imkanı yok. Size tavsiye edebileceğim tek zenginleşme yöntemi ticaret olacaktır. Aktif olarak halı ticareti yapıyorum ve çalıştığımız 100 adet müşteri var. 2 yıldır tam zamanlı 2 yıldır da arada gidip gelen birisi olarak müşterilerimizin her ay üstüne ekleyerek kendisini ilerlettiğini gördüm. Örnek vermek gerekirse şundan bahsedebilirim;

Hazır kesim hizmeti halılar oluyor. Müşterilerimiz 100x200 ölçüsünü dükkanında sergiliyor ona gelen perakende müşterisi ölçüsünü getirip halı siparişi geçiyor. Bu siparişi de biz kesip müşterimize gönderiyoruz. Bu yöntem ile neredeyse dükkan kirası ve çok çok ucuz bir sermaye ile para kazanabilirsiniz.

Bu yöntemle başlayan bir müşterimiz daha sonrasında jel taban rulo almaya başladı. İlerleyen zamanlarda triko akrilik parça halı ve daha sonra akrilik rulo almaya başladı. Şu an ise 2026'da 2. dükkanını açacak. Bunun altında çok fazla hata ve gecelerini verdiği oldu. Gençliğinizi heba etmeden bu yöntemle zengin olamazsınız bununda bilgisi vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…