DeepSeek Nasıldır?

Regalor

Hectopat
DeepSeek büyük çıkış yaptı ama geçen Play Store'dan baktım, puanı bayağı düşmüş. En son gizlilik sorunlu falan deniyordu, şu an nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmaları sızdırıyor mudur bilmem ama biraz yavaş olsa da çok iyi matematik yapıyor diğerlerinden daha zeki ama yavaş olduğunu düşünüyorum.

DeepSeek büyük çıkış yaptı ama geçen Play Store'dan baktım, puanı bayağı düşmüş. En son gizlilik sorunlu falan deniyordu, şu an nasıl?
Gizlilik muhabbetleri hakkında bilgim yok fakat teknik ve matematiksel konularda diğer yapay zekalardan bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

İlk başlarda kullanıyordum güzel de cevaplar veriyordu sonra tatmin olmamaya başladım ve sildim. CPT ve Gemini kullanıyorsanız pek de kullanılmasa olur.

Çin malı hiçbir şeyden hayır gelmez. Muhtemelen konuşmaları bir yerlerde kullanıyorlardır, ayrıca Çin propagandası yapıyor.

Haklısın, kesinlikle Amerika chatbotları senin konuşmalarını asla kullanmıyorlardır.

Evet DeepSeek Çin propagandası yapıyor ama ChatGPT'de İsrail propagandası yapıyor. Ayrıca ChatGPT'nin cevap vermediği konuları DeepSeek çatur çutur cevap veriyor konu ne olursa olsun. DeepSeek daha yardımcı ve şeffaf, gidip Çin'min demezsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı