Nasılsınız arkadaşlar?

918184

Picopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Nasılsınız iyi misiniz? (iyisinizdir inşallah)
Bu soruyu yöneltmemin nedeni şu: Özellikle günümüz dünyasında fark ediyoruz ki asosyallik büyük bir durum. Yavaş yavaş sosyal ilişkiler bitti hatta sosyal çürüme bile başladı. Kimse kimsenin umurunda olmuyor, en azından benim çevrem de. Bu konuyu da açma sebebim budur, dertleşelim birazcık. Mesela ben kendi durumumu şöyle özetleyeyim:
Ben çok şükür iyiyim. YKS'ye 40 gün kalmış basıyoruz. TYT+AYT toplamda 60 net arttırmaya çalışıyorum. Hedefim İTÜ inşallah güzel yerlere gelirim. Sizde biraz dökün kendinizi...

Bende iyi sayılırım 10. sınıfım sınıfta kalma riskim var stresliyim.

Bende iyi sayılırım 10. sınıfım sınıfta kalma riskim var stresliyim.

10. Sınıf güzeldir. Biz sürekli arkada CR, FM, PUBG falan çevirirdik. Lakin 9 ve 10'u hiç sevmedim çünkü sınıf tam bir b*k çukuruydu. 11 12 güzeldi ama şimdi de bitecek ne günlerdi be. Bu arada 11 ve 12 de devamsızlık konusuna dikkat et. Ne demek istediğimi anlarsın. Gerekmedikçe devamsızlık yapma.

Daha 10. sınıf olmama rağmen YKS'yi kafama çok takıyorum ve yazılı haftası stresten oluyorum lise beni çok zorluyor üstelik haftada 40 saatim boşa gidiyor size yemin ederim hiçbir şey ogrenemiyorum dersi dinlesem bile öğretmenler ayrı tuhaf normal hayatım güzel gidiyor ama okul beni bitiriyor.

Dostum 10 da YKS yi kafana takma. Ben taktım bir şey değişmedi şahsen. Okul bence de çok boş bir iş. Sana tavsiyem sadece paragraf ve matematik basmaya bak o kadar. Yoksa fen konuları falan sonradan da halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…