Dersleri dersde dinliyorum yetiyor bana, tüm dersler 5 (bulunduğum ülkede 5 üzerinden not verilir) coğrafya ve sanırım sizde olmayan bir dersten sınav kaldı, onlardada iyi oldugum için rahatım.
Hayatımdan gayet memnunum. Yazılılar bittikten sonra iyice rahatlayacağım. Yaza girmek, kısa kol ile dışarıda dolaşıp arkadaşlarımla birlikte gezip tozmak istiyorum.
Hayatımdan gayet memnunum. Yazılılar bittikten sonra iyice rahatlayacağım. Yaza girmek, kısa kol ile dışarıda dolaşıp arkadaşlarımla birlikte gezip tozmak istiyorum.
Hayat boş geçiyor, neden yaşadığım hakkında bir fikrim yok. Bir hedefim yok zevk aldığım çok bir şey yok. Bomboş geçiyor işte. Bakalım 20-25 yaşında dünya turuna falan çıkmazsam gider afganistana/suriyeye dalarım birilerine.
Günler hep aynı kısır döngüye girmiş gibi geçiyor. Bunaldım artık yaptıklarımdan keyif almıyorum. Kafayı sıyıracak gibi oluyorum bazen ucundan dönüyorum.
Hayat boş geçiyor, neden yaşadığım hakkında bir fikrim yok. Bir hedefim yok zevk aldığım çok bir şey yok. Bomboş geçiyor işte. Bakalım 20-25 yaşında dünya turuna falan çıkmazsam gider afganistana/suriyeye dalarım birilerine.
Çok komik olacak ama, hocam gerçekten bu hayatta zevk aldığınız şeyi bulunca hiç de kötü olmuyor. Sizi çok iyi anlıyorum ben yaklaşık 1.5 yıldır majör depresyon hapı kullanıyorum. O hap, beni ben yapan şeyler olmasaydı artık halim ne olurdu bilemem. Acıdan korkmasam ve dinimde yasak olmasa mezarda olurdum muhtemelen.
Günler hep aynı kısır döngüye girmiş gibi geçiyor. Bunaldım artık yaptıklarımdan keyif almıyorum. Kafayı sıyıracak gibi oluyorum bazen ucundan dönüyorum.
Her gün aynı şeyleri yapınca hayat tat vermez tabii. Yarını bugünden famfarkli geçirmenizi öneririm. Bu da çok "oha cidden mi" şeklinde cevap oldu ama gerçekten dediğimi uygulayın öyle geçmez hayat. Benim de her günüm aynı geçiyordu. Aynı geçmesinden geçtim, hayatın anlamı bile yoktu benim için. Hem ilaçlar hem de beni ben yapanı bulduktan sonra değiştim ben. Bu arada, hayat şu an toz pembe falan demiyorum benim de zaman zaman ağlayacak kadar, bazı şeyleri düşündürecek kadar üzen şeyler oluyor ama, yine de hayata sımsıkı sarılmaya devam ediyorum. Size de öneririm.